2777
2789

برای یه دختربچه ۲ ساله دعا کنید رو تخت بیمارستانه ویروس گرفته

، به دست کوچولوش هی سوزن میزنند همش استفراغ همش آمپول 

دعا کنید خوب بشه عزیزم امروز خیلی گریه کردم برای این خانم کوچولوی معصوم 😭😭😭😭

🙏🏻اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نیت سلامتیش برای حضرت رقیه یه چیزی در حد توان نذر کنین.

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم اشف کل مریض 

یا من اسمه دوا و ذکره شفا 

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو 

ای خدا به حق فاطمه ی زهرا به حق این ماه مبارک هیچ مریضی رو تخت بیمارستانا نباشه مخصوصا بچه ها 😭😭😭😭😭 امام زمان که بیاد هیچ مریضی تو دنیا نمیمونه اللهم_عجل_لوليك_الفرج 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم اشف کل مریض یا من اسمه دوا و ذکره شفا امن یجیب مضطر اذ ...

عزیزم منم دعاکن

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

عزیزم منم دعاکن

ان شالله به حق فاطمه ی زهرا هر حاجتی داری به بهترین نحو بر آورده بخیر شه امیدت به خدا باشه خدا بزرگه همه چیز درست میشه تا مهمون خداییم ازش حاجت بگیر خدا مهموناشو دست خالی رد نمیکنه 

ان شالله به حق فاطمه ی زهرا هر حاجتی داری به بهترین نحو بر آورده بخیر شه امیدت به خدا باشه خدا بزرگه ...

ممنونم عزیزم الانم در شرایطی ام نیاز به کمک دارم 

خدا کمکم کنه 

عاقبت بخیر بشیی ان شالله

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

ممنونم عزیزم الانم در شرایطی ام نیاز به کمک دارم خدا کمکم کنه عاقبت بخیر بشیی ان شالله

خدا حتما به بهترین نحو کمکت میکنه نگران نباش خدا بزرگه 

ان شالله ممنون همچنین شما

براش صلوات فرستادم انشالله زود زود خوب شه

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید