2777
2789
عنوان

اونایی که حمله پنیک بهشون دست میده بیایین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشکر ، همچنین متاسفانه به دلیل فشار عصبی چند باری تجربه کردم و میخواستم ببینم باقی وقتی اینطور میشن ...

من حس مردن بهم دست میده

حس میکنم می‌خوام بمیرم

نفسم میگیره

عرق سرد میکنم 

گریه میکنم

و خیلی مواقع ب طرز عجیبی فرار میکنم و اینا فقط به حرفه

موقعی ک تجربه میکنی بسیار سخته

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کسی دعات نکرده؟

نه بابا  یه شب قرص ضد آلرژی خوردم بهم نساخت تپش قلب گرفتم بعد رفته رفته استرسم گرفتم بعدش فکرای منفی که نکنه دارم سکته میکنم نکنه دارم میمیرم نکنه اینا علائم مردنه دیگه از اون شب ترس از مرگ با من موند

من حس مردن بهم دست میدهحس میکنم می‌خوام بمیرمنفسم میگیرهعرق سرد میکنم گریه میکنمو خیلی مواقع ب طرز ع ...

منم دقیقا همین علائم دارم 

دست و پاهام گز گز میکنه و نفس نمیتونم بکشم هیچی نمیشنوم و ضربان قلبم انقدر بالا میره که میتونم بشنوم صداشو

و کاملا بی حرکت میشم 

انشاالله کسی تجربه نکنه 

من حس مردن بهم دست میدهحس میکنم می‌خوام بمیرمنفسم میگیرهعرق سرد میکنم گریه میکنمو خیلی مواقع ب طرز ع ...

ها میخوام داد بزنم بگم کمکم کنید دارم میمیرم  میخام فرار کنم گریه کنم خودمو بزنم😭

تشکر ، همچنین متاسفانه به دلیل فشار عصبی چند باری تجربه کردم و میخواستم ببینم باقی وقتی اینطور میشن ...

حس غم حس مردن اینکه چقدر دلم تنگ میشه برای بچه هام  حس بد بد قلبم میاد توی دهنم

ها میخوام داد بزنم بگم کمکم کنید دارم میمیرم میخام فرار کنم گریه کنم خودمو بزنم😭

من نصف شب فرار میکنم

شوهرم خوشبختانه خوابش سبکه تا حرکت میکنم پا میشه نگام میکنه و میگیرتم تا اروم شم

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نصف شب فرار میکنمشوهرم خوشبختانه خوابش سبکه تا حرکت میکنم پا میشه نگام میکنه و میگیرتم تا اروم شم

یه بار که بنده خدا رو صبح زود بیدار کردم گفتم با من حرف بزن یادم بره 😔

[QUOTE=376731571]داشتم زندگی میکردم  الان شش‌ ماهه نفهمیدم زندگی یعنی چی از هیچی لذت نمی‌برم 😭[/QUOTEخواستم بپرسم چرا ..

گفتم شاید یاد مشکلتون بیفتید حالتون بدتر شه.اگه صلاح دونستید بگید چراشو