یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معلم عزیز در مورد مسائل شغلیت ، تو رو به مقدساتت تاپیک نزن...نزن...نزن...میدونی وقتی تاپیک میزنی چی میشه؟...من بهت میگم...تو این فضای ضد معلم، یکسری میان و توهین میکنن..من بشخصه حلالت نمیکنم
معلم عزیز در مورد مسائل شغلیت ، تو رو به مقدساتت تاپیک نزن...نزن...نزن...میدونی وقتی تاپیک میزنی چی میشه؟...من بهت میگم...تو این فضای ضد معلم، یکسری میان و توهین میکنن..من بشخصه حلالت نمیکنم
من بازم میگم پایتخت فقط تا فصل ۵ خوب بود زمانی ک خشایار الوند فوت کرد همه چی خراب شد
کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره! اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش