2777
2789
خیلی زود چیزایی رو میبینن که نباید ببینن مغزشون شروع به فعالیت بیشتر برای حل مسئله اینجا کجاست من کی ...

تا اونجایی ک ما زایمان کردیم سزارین زودتر بدنیا میاد بعدم هوش ارثیه دلیل های ساده تر و حداقل غیر منطقی بیارین طرف باورش شه😂

لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تا اونجایی ک ما زایمان کردیم سزارین زودتر بدنیا میاد بعدم هوش ارثیه دلیل های ساده تر و حداقل غیر منط ...

منم همینو میگم😅طنز بود حرفم در جواب اونا که بزوووووور میخوان طبیعی رو تزریق کنن تو ذهن خانما

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
رفرنس صحبت هات؟

بی بی جمیله همسایه😂😂

لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

در روش سزارین برای بی حسی کمری داروهایی به مادر داده می شود که همین داروها نیز بر روی هوش نوزادان تاثیر منفی دارد.

بچه ها این دلیلشه متاسفانه من سزارینم 

داداشام طبیعی و واقعا باهوش ترن🥺

بیا تا اومدنت دیر نشده.

از نظر علمی بچه ای که با زایمان طبیعی به دنیا میاد باهوش تر از زمانیه که با سزارین دنیا میاد خانم ها ...

اون وقت از کجا این رو متوجه شدن؟ طی چجور تحقیقی؟ یه جنین رو یه بار سزارین کردن گذاشتن بزرگ شه تست هوش گرفتن باز کردنش جنین اینبار طبیعی به دنیا آوردن تست هوش گرفتن؟! اتفاقا برعکس من زیاد دیدم طبیعی داخل کانال زایمان اکسیژن به مغزش نرسیده سی پی یا فلج مغزی شده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه عزیزم پایه و اساس علمی نداره

در روش سزارین برای بی حسی کمری داروهایی به مادر داده می شود که همین داروها نیز بر روی هوش نوزادان تاثیر منفی دارد.

عزیزم داره بزن نت میاره واقعا هست

بیا تا اومدنت دیر نشده.

در روش سزارین برای بی حسی کمری داروهایی به مادر داده می شود که همین داروها نیز بر روی هوش نوزادان تا ...

عزیزم اگه به مشاهده شخصیتون استناد میکنین من کلی بچه دیدم که با سزارین به دنیا اومدن و بی نهایت باهوشند الان خیلی زایمان طبیعی بدون درد رواج پیدا کرده که اونم بی حسی کمری دارن پس نمیشه مقایسشون کرد 

در روش سزارین برای بی حسی کمری داروهایی به مادر داده می شود که همین داروها نیز بر روی هوش نوزادان تا ...

اصلا همچین چیزی واقعیت نداره تو تنبل تری و خودت رو گول میزنی فقط

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم