2777
2789

۱۹ سالگی

در حال گذروندن وحشتناک ترین روزای زندگیمم مامانم باید دیسک کمرشو عمل کنه شبانه روز از درد داد میزنه مستاجریم هیچ کسم نداریم بچه طلاقم هستم پول عمل نداریم  ازت خواهش میکنم تاپیکمو دیدی برام دعا کن از ته قلبت😭🙏🏻❤️‍🩹

بیشتر ببینید
واقعاااااا ن دیره ۲۵ خوبه

من طبق تجربم که دیدن اطرافیانم و خانوادم میگم این سن . بسیار عالیه ازدواجا عاقلانه بسیار موفق شرایط ها عالی تحصیلات مالی و... هر دو طرف باارامش تفریح کردن درس خوندن تو شغلشون پیشرفت کردن و بعد ازدواج

۱۸ تا ۲۵ اوج احساسات الکیه .یعنی هر کی بیاد دلت تاپ تاپ براش میزنه .تو فامیل هر پسری ببینی عاشقش میشی .کسی نبوده بگه تو لیسانس عاشق استاد دانشگاه نشدم .اینا همه هیجانات هورمونیه .رو این حسابا نمیشه زندگی تشکیل داد .بالا ۲۵ درسته 

از ۲۵سالگی شخصیت به ثبات نزدیک میشه واونجا ملاک ها واقعی ترو تغییرشم کمتر میشه.برای همین دقیقا میدونی از زندگی فرد آیندت چی‌میخوای

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

بیا برو اونور نظر بده، دختر تا 23 باید ازدواج کنه با 33 سال سن دارم میگم اینو

حرفتو به شدت قبول دارمم 

اینجا همه میگن ۳۰ ... بعضی موقع شرایط نیست خب اوکی ولی خب خودت نخوای بری بعد بمونی تا ۳۰ خیلی بدعععع 

کیفیت خواستگار هم میاد پایین بعد از انور خب ما اوج انرژی و زیبایی و نشاط ما تا یک سنی بعدش کم کم کمتر میشه و بچه دار هم می‌خوان بشن بعدش هزار تا مشکل ممکن پیش بیاد