2777
2789
عنوان

شده یکی بهتون یه چیزی بگه بعدش کارما اونو دوباره

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست
من یه عمه دارم .قضیه ازدواج منو پسرش شد یک جوری جبهه گرفت ک گفت ن ما تو رو نمیخوایم ما خوشگل و پولدا ...

اینو میدونم که بالاخره پس میده 

تجربه نشون داده بی گناهی تو نسبت به اونا تاثیر داره تو کارماشون

مثلا بعد این جریان دعوایی راه نندازی غیبتشو نکنی چمیدونم از این کارا

چون تاوقتی اون کار بدی کرده اون مقصره ولی وقتی تو هم یه کار بد در حقش میکنی یر به یر میشید

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

بله اصلا باور نکردنیه.هر حرفی که بهم زدن توی دعوا همون حرفا رو یکی دیگه بهشون زده.خدا خیلی هوامو دار ...

پست بالاتر رو بخون 

بنظرت کارما پس میده عمم ؟؟

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینو میدونم که بالاخره پس میده تجربه نشون داده بی گناهی تو نسبت به اونا تاثیر داره تو کارماشونمثلا ب ...

ننننننن من کاری نکردم اصلا 

ولی دلم واقعا شکست 

پست بالاتر رو بخون بنظرت کارما پس میده عمم ؟؟

اگه اونا ملاک و معیارشون اینه حتما عروسشون همچین ویژگی های باید داشته باشه به خودشون مربوطه ولی نباید جلو روی تو میگفتن کارشون اصلا درست نبود که اینا رو بهت گفتن 

منتظر کارما نباش اونقد تو زندگیت موفق و خوشحال باش که نگرفتن تو برا پسرشون بشه کارماشون

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

من میگم کار خدا هست حالا کارما یا کائنات 

هرچی که هست به شدت بهش معتقدم خدا اینقدر قشنگ میچینه اینقدر قشنگ که حتی باورتم نمیشه 

داستان من قابل تعریف نیست ولی تک تک اونایی که واگذارشون کردم به خدا جواب پس دادن و دارن میدن 

دنیا میچرخه تاقسمتشون میشه اینو شک نکن

قابل توجه اونایی که میگن کارما وجود نداره . خدا میفرماید . پس هر کس به اندازه ذره مثقالی کار خوب انجام دهد نتیجه آن را میبیند و هرکس به اندازه ذره مثقالی کار بد انجام دهد نتیجه آن را میبیند . دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
اگه اونا ملاک و معیارشون اینه حتما عروسشون همچین ویژگی های باید داشته باشه به خودشون مربوطه ولی نبای ...

کلا قط ارتباط کرده با من . اصن دلیل کاراشو نفهمیدم 

ن منتظر نیستم . ولی کاش کارما پس بده. چون تو جمع تر،زد ب قیافه من

برای من بارها شد مثلا یه روز خواهر شوهرم باهام دعوامون شد خیر سرش سوپروایزه بیمارستان تحصیل کردست اولش چیزی نگفت گفتم زشته بزرگتره یهو اومد سمتم بچم کوچیک بود با دست پس زدش خرد تو دیوار این صحنه رو دیدم دیگه امان بهش ندادم به قدری زدم که از نفس افتادم به زور جدا کردن..بگذریم رفت شهرستان خونه ی مادر شوهرش به بچه ی خواهر شوهرش عیدی نداده بود به خاک مادرم کلمه به کلمه فش های که به من داده بود مادرشوهرش بهش گفته بود و من شوک شدم

برای من بارها شد مثلا یه روز خواهر شوهرم باهام دعوامون شد خیر سرش سوپروایزه بیمارستان تحصیل کردست او ...

آخ قربون خدا 

این عمم ک میگم . تو پستا گفتم الان 

کلی بهم تیکه انداخت