2777
2789
کی گفته بی لوله؟؟ببین من تجربی خوندم، سال اول کنکور قبول شدم الانم سال آخر پزشکی ام ولی خواهرانه بهت ...

عزیزم میشه راهنماییم کنی چجوری خوندی؟ روزی چقدر زمان گذاشتی مدرسه میرفتی؟ مشاور داشتیو اینا؟ و تیزهوشان بودی؟

عزیزم میشه راهنماییم کنی چجوری خوندی؟ روزی چقدر زمان گذاشتی مدرسه میرفتی؟ مشاور داشتیو اینا؟ و تیزهو ...

تیزهوشانی بودم، از یازدهم تست میزدم ، سال آخر تک و توک مدرسه میرفتم ، برای کنکور هم روزی ده ساعت می‌خوندم که بازم بنظرم کم بود ولی چون از یازدهم تست زنی رو شروع کرده بودم پایه م خیلی قوی شد برای کنکور، مشاور هم داشتم

Im a doctor and I love my job

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ویدیو آموزشی خیلی منو کمک کرد سر این موضوع و اینکه تست بزن همین

چه استادایی خوبن ؟ 

میخوام تمرکزم بزارم رو یازدهم و الان تشریحی دارم بکوب میخونم و برای اردیبهشت تست واسه مرور بزنم که سال بعد مجبور به ترمیم معدل نشم انشاالله

از الان دیر نیست؟ بعدشم با کلاسای سالیه پیش برم؟

چه استادایی خوبن ؟ میخوام تمرکزم بزارم رو یازدهم و الان تشریحی دارم بکوب میخونم و برای اردیبهشت تست ...

ببین اسماشونو الان یادم نیست چون پنج شیش سال داره میگذره ازش ولی حتما پیدا میکنم بهت میگم

بهترین کارو می‌کنی ، از الان شروع کنی دیر نیست

آره تا حدودی اگه بتونی باهاشون پیش بری اوکیه

ببین اسماشونو الان یادم نیست چون پنج شیش سال داره میگذره ازش ولی حتما پیدا میکنم بهت میگمبهترین کارو ...

هدفمو روی دانشگاهای خیلی تاپ نزاشتم 

به دانشگاه شهرای معمولی ام راضیم 

خداکمکم کنه واقعا

هدفمو روی دانشگاهای خیلی تاپ نزاشتم به دانشگاه شهرای معمولی ام راضیم خداکمکم کنه واقعا

ایشالا دانشگاه تهران قبول بشی با بهترین رتبه 

من بهت ایمان دارم

میتونی دختر میتونی