2777
2789
عنوان

سبدکالایی که میگن برای بچه ها قراره بدن چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 40 پست
ماهم یبارسبدکالابچه گرفتیم یعنی دوباره میخان بدن؟

نمیدونم داستان چیه اصلا راسته یا دروغ

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بیشتر ببینید
من رفتم فروشگاه جانبو گفتم ببین چیزی ریختن گفت ۱۲۰۰ریختن.من دوتا بچه ۳ساله و ۷ماهه دارم واسه یکیشون ...

به منم تعلق نگرفت 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت یارانه ؟و کدوم فروشگاه؟

برای همسرم کارت یارانه بود نمیدونم با هرکارتی میشه یا نه

فروشگاه های سمت ما اونایی که کالابرگ میدن بنر زدن مشخصه

بیشتر ببینید
اره منم دوتابچه کوچیک دلشتم گفت فقط برایه بچه میدن

اها پس واسه یکی میدن.۱۲۰۰دادن خودمونم روش گذاشتیم یه گونی برنج خریدیم😑

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
پسر من ۴ سال و نیمه اس ، چرا ندادن

فک کنم بزرگ هس .کارت همسرتون رو ببرید فروشگاه ببینید تعلق گرفته یا نه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
بله برا بچه های زیر ۲سال میدن دهک ۱تا ۷ ما دیروز گرفتیم هر بچه ۱۲۵۰

بچه من سه سال و نیمشه پس تعلق نمیگیره.

بیشتر ببینید
من دوسه جابردم متاسفانه تعلق نگرفته نمیشه اعتراض کرد؟ اخه دهک ما پایین هست

به دهک ربطی نداره انگار .دهک ما بالا هست گفتن تعلق نمیگیره ولی بردم فروشگاه واسه بچه کوچیکم تعلق گرفته بود