2777
2789

سری اول گرفتیم برای دخترم سه سال  و نیمشه امشب گفتگ برای بچه ها قراره سبدکالا بدن داستان از چه قراره

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من رفتم فروشگاه جانبو گفتم ببین چیزی ریختن گفت ۱۲۰۰ریختن.من دوتا بچه ۳ساله و ۷ماهه دارم واسه یکیشون ریخته بودن.البته اون ۱۲۰۰رو ۳۵۰هم گذاشتیم روش یه گونی برنج خریدیم😑

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

دفعه قبلی کی و چجوری گرفتین؟

دهک چند هستین؟

بهداشت باید اسم رد کنه؟ یا به همه میدن؟

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
دخترمن یکسالشش ولی بهش تعلق نگرفته دهک ۳ هم هستیم

به من تعلق نگرفت یارانم جدا از همسرم هست اما به بچم تعلق گرفت 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بیشتر ببینید
کی گرفتین؟

قبل عید

بیشتر ببینید
دفعه قبلی کی و چجوری گرفتین؟دهک چند هستین؟بهداشت باید اسم رد کنه؟ یا به همه میدن؟

نه بهداشت نیست این طرح دیگست برا بچه ۷ماهه من دادن ولی واسه پسر ۳سالم ندادن

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
دفعه قبلی کی و چجوری گرفتین؟دهک چند هستین؟بهداشت باید اسم رد کنه؟ یا به همه میدن؟

همسرم کارت رو برده بود فروشگاه اونجا گفتن تعلق گرفته یارانه من جدا بود به من تعلق نگرفت.ربطی به بهداشت نداشت

بیشتر ببینید
چطوری فهمیدید ک دارید ؟من کد 500*1463زدم اومد 1یعنی چی؟

کارت بانکی رو بردیم فروشگاه گفتن تعلق گرفته

بیشتر ببینید
به من تعلق نگرفت یارانم جدا از همسرم هست اما به بچم تعلق گرفت

عزیزم ببخشید سوال بی ربط میپرسم شما یارانتونو جدا کردید یا از اول همین طوری با شوهرتون نبود؟