2777
2789

من از امسال دارم امتحانش میکنم

منو توی تاپیک های مفید تگ کنین لطفا     بنده از سال جدید تصمیم گرفتم قانون جذب امتحان کنم و نتایجشو، بشما بگم خواسته ام سرکار رفتن و شغل خوب  و بعد ازدواج بایک مرد بسیار مهربان و باعرضه، و خوش اخلاق،   اگه جذب کردم نتایجشو به شما میگم  اگر کسی هم قانون جذب نتیجه دیده لطفا لطفا به من بگه تا باورم بیشتر بشه

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من🙂

تورو خدا بگو چه نتیجه هایی به چه مدت دیدی

منو توی تاپیک های مفید تگ کنین لطفا     بنده از سال جدید تصمیم گرفتم قانون جذب امتحان کنم و نتایجشو، بشما بگم خواسته ام سرکار رفتن و شغل خوب  و بعد ازدواج بایک مرد بسیار مهربان و باعرضه، و خوش اخلاق،   اگه جذب کردم نتایجشو به شما میگم  اگر کسی هم قانون جذب نتیجه دیده لطفا لطفا به من بگه تا باورم بیشتر بشه

بیشتر ببینید

تاپیکمو با موضوع به خواسته هام رسیدم راز بخون

از قانون جذب استفاده کردم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
فقط باید بهش فکر کرد و باور داشت؟

باید بنویسی هم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
شنیدم نوشتن اتفاق میفته فک کنم گفتن و تکرارم موثره

بله 

بیشتر ببینید

بیان باهم شروع کنیم و از نتایجش بگیم

یک جورایی  بیا باهم آزمایش کنیم

بیشتر ببینید
شنیدم نوشتن اتفاق میفته فک کنم گفتن و تکرارم موثره

نوشتن یه نوع انرژیه خودش فقط باور داشتن کافی نیست . شکر گذاری.و مدیتیشن هم بی تاثیر نیست

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)