2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11689 بازدید | 494 پست
بردمش متخصص اطفال بهش زینک داد برا اشتهاگفت چیزیش نیست اتفاقا گفتم گاهی انگار نفسش به سختی میاد گفت ...

شیر مادر خیلی برای بچه خوبه 

به اندازه چند تا واکسن برای بچه ارزش داره 

اینکه بچه ایمنی بدنش قوی بشه خیلی با ارزش هست

صبور باش و شیرخشک بهش نده 

خدا برای دو سال اول بچه شیر مادر آفریده 

شیر خودت رو حداقل ۶ ماه اول بهش بده بخوره

بعدش فرنی اینا شروع کن وزن میگیره

الان اصلا نگران وزن گیری بچه نباش 

بعد دو سالگی کلی غذا خور میشه می‌تونه تپل بشه

الان فقط شیر مادر مهمه 

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

سرپستونک رو با آب قند شیرین کن تا بگیره

بچه های من سینه خودمم با همین روش گرفتن،سرپستونکم همینطور

با قاشق کوچولو کوچولو بریز دهنش

اتفاقا خیلی خوبه هم شیرخشک بخوره هم شیر خودتو 

دنبالم نیا اسیرم میشی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانم عزیز به نظرم یه دکتر خیلی بهتر بچه رو ببر .البته من بچه دیدم که خیلی اهل خوردن شیر نیست حتی شیر خشک بدون اینکه مشکلی داشته باشن.ولی تو شب و روز بشین و بچه رو شیر بده یعنی بچه خوابیده نباشه 

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار

من ی پسرمو با سرنگ شیر دادم کم کم تا بعدش شیشه رو گرفت

جفت پسرامم شیر خشکی بودن 

و برام اصلا حرف بقیه مهم نبود هرکی با توجه ب شرایط د صلاح دید خودش تشهیص میده چی برا بچه هاش بهتره

برای هردوتاشون چندتا شیر خشکو امتحان کردم تا یکیشو خوردن مثلا اولی نان میخورد دومی بیومیل

عزیزم بینی هاش کیپ نیست؟ اگه تنفسش صدا داره یا از دهان نفس میکشه ده دقیقه قبل از شیر اسپری سدیم کلرید توی بینیش اسپری کن.. بچه ها بینیشون کیپ باشه نمیتونن مک بزنن حتی خودمون بینیمون کیپ باشه راحت نمیتونیم غذا بخوریم 

اینا که دیگه مجاری تنفسی شون خیلی باریکه

شیشه شیر اونت شبیه سینه مادره اونو امتحان کن شاید گرفت 

یکم شیرتو بدوش بعد شیشه رو بزاره دهنش از گوشه لبش یا سرنگ یکم شیر خودتو بریز دهنش شروع میکنه مک زدن شیشه رو میگیره  شیرخشک ببلاک ای ار مخصوص رفلاکسه امتحان کن حتما

ثواب داره اگر روشی بلدید که من امتحان نکردم بگید امتحانش کنم

عزیزم شیر خودت رو سعی کن بهش بدی

برو متخصص اطفال بچه رو بررسی کنه

بعدش روش، شیر دادن خودتو عوض کن

هیچی شیر مادر نمیشه اونم سال اول زندگی

من تجربه ای تو شیر خشک ندارم

بچه هامم هیچ کدوم پستونک حتی نگرفتن چه برسه به شیشه

اره پسر اول منم ۱۵سالشه همین شرایط بودسر دومی فهمیدم جریان چیه

من دخترم دیگه خداروشکرمشکلات پسرمو نداشت کلا خوش خواب بود سرکار هم میرفتم هم شیرخودم رو بهش میدادم هم شیر خشک ولی پسرم خیلی عذاب کشید تا الانم بازگاهی وقتا بوی غذا به مشامش میخوره عوق میزنه