ببین پسر بزرگم وقتی من رژیم حذف پروتیین گاوی گرفتم رفلاکس پنهانش هم خوب شد خود آلرژی عامل رفلاکس هم بود ، پسر کوچیکه رو که الان رژیمم برای رفلاکسش دارو هم بهش میدم چون خیلی بالا میاره بدون دارو
اینطوری که علایم رو گفتی مدل بچه شما مثل پسر بزرگه منه که آلرژیش بیشتر از دومی بود
پسر من رسما فقط با سرنگ شیر میخورد خیلی وضعیت شیر خوردنش افتضاح بود
رژیم بگیر تکلیفت روشن میشه دیدی شیرنوشی خوب شد دیگه شک نکن به آلرژی منتظر خون نباش همین علایم کافیه به نظرم تا بخوای رژیم بگیری
به جای ممنوع هایی که برات نوشتم گوشت شتر مرغ ماهی میگو بوقلمون بلدرچین شترمرغ گوسفند هر کدوم که دوست داری بخور
اگر آلرژی بچه ت خیلی حاد نباشه میتونی شیر و پنیر و محصولات بز یا گوسفند تهیه کنی ولی دو هفته اول بی خیال هر مدل لبنیاتی بشو بچه به حالت نرمال برسه بعد اگر با یه ذره ماست بز شروع کن اگر اوکی بود برو روی پنیر و... اگر بتونی کامل حذف کنی که چه بهتر
هوس شیرینی و کیک میکنی خودت میتونی درست کنی و توی دستور ها به جای شیر ، آب بریزی
رژیم رو توی ذهنت سنگین نکن تقریبا برای همه چیز جایگزین میتونی پیدا کنی ، اگر تهران هستی فوق تخصص آسم و آلرژی دکتر محمد قره گوزلو دکتر بسیار خوبیه ، توی مطبش از پنج ماهگی به بعد تست پوستی هم انجام میده ولی من پسرمو برده بودم میگفت نیاز نیست تست پوستی ، فقط رژیم پروتیین گاوی بگیر و اگر مصرف سویا داری اونم حذف کن وگرنه درگیر این نکن خودتو که اینو حذف کنم اونو حذف کنم سخت گیری و زیاده روی نکن واقعا نیاز نیست