2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11601 بازدید | 492 پست
من دخترمو که همین مشکل داشت پیش دوتا دکتر بردم.تقی دارا که تهرانهباقریان که قزوینی دکتر معروف هست تو ...

برا ویزیت انلاین میخوام خودمم

اگه بشه همین فردا بتونم ویزیت انلاین یه دکتر خوب پیدا کنم خوب میشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخه رفلاکس که داره نمیدونم دکتر خوب پیدا نمیشه اینجا بعد تعطیلات میبرمش دکتر حتما الان هنه جا تعطیله ...

ببین پسر بزرگم وقتی من رژیم حذف پروتیین گاوی گرفتم رفلاکس پنهانش هم خوب شد خود آلرژی عامل رفلاکس هم بود ،  پسر کوچیکه رو که الان رژیمم برای رفلاکسش دارو هم بهش میدم چون خیلی بالا میاره بدون دارو

اینطوری که علایم رو گفتی مدل بچه شما مثل پسر بزرگه منه که آلرژیش بیشتر از دومی بود 

پسر من رسما فقط با سرنگ شیر میخورد خیلی وضعیت شیر خوردنش افتضاح بود 

رژیم بگیر تکلیفت روشن میشه دیدی شیرنوشی خوب شد دیگه شک نکن به آلرژی منتظر خون نباش همین علایم کافیه به نظرم تا بخوای رژیم بگیری 

به جای ممنوع هایی که برات نوشتم گوشت شتر مرغ ماهی میگو بوقلمون بلدرچین شترمرغ گوسفند هر کدوم که دوست داری بخور 

اگر آلرژی بچه ت خیلی حاد نباشه میتونی شیر و پنیر و محصولات بز یا گوسفند تهیه کنی ولی دو هفته اول بی خیال هر مدل لبنیاتی بشو بچه به حالت نرمال برسه بعد اگر با یه ذره ماست بز شروع کن اگر اوکی بود برو روی پنیر و... اگر بتونی کامل حذف کنی که چه بهتر 

هوس شیرینی و کیک می‌کنی خودت میتونی درست کنی و توی دستور ها به جای شیر ، آب بریزی 

رژیم رو توی ذهنت سنگین نکن تقریبا برای همه چیز جایگزین میتونی پیدا کنی ، اگر تهران هستی فوق تخصص آسم و آلرژی دکتر محمد قره گوزلو دکتر بسیار خوبیه ، توی مطبش از پنج ماهگی به بعد تست پوستی هم انجام میده ولی من پسرمو برده بودم می‌گفت نیاز نیست تست پوستی ، فقط رژیم پروتیین گاوی بگیر و اگر مصرف سویا داری اونم حذف کن وگرنه درگیر این نکن خودتو که اینو حذف کنم اونو حذف کنم سخت گیری و زیاده روی نکن واقعا نیاز نیست

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
سرپا هم دادم خیلی کم پیش میاد بگیره سینمو

من سرپا اولش تا سینمو میگیره تند تند راه میرم شاید خنده دار به نظر برسه ولی بعد میگیره منم بعدش دیگه اروم تو خونه راه میرم 

یا سرپا میشم میگیرمش سمت سینه پاشنه پامو میبرم بالا میکوبم زمین تند تند باعث میشه سینمو بگیره 

ببین بچه ها هم از بوعرق بدشون میادا باید تند تند حموم کنی

اره همینجور موند باهاش دکتر گفت اگه درمان نشه خدانکرده مریضیای بد میگیره،خداخیرش بده تشخیصش خوب بود ...

ببین بچه بزرگ منم اصلا غذا نمیخوره تا دو لقمه بخوره میگه شکمم درد میکنه اما بالا نمیاره 

بنظرت ممکنه رفلاکس اینم خوب نشده باشه؟؟؟

سلام عزیزم منم بچم نزدیک چهارماهشع رفلاکس داره اولا درحد دودقیقه پنج دقیق میک میزد. ول میکرد من براش یه شیشه شیر معمولی گرفتم شیرخودمو میدوختم میریختم توش میک نمیزد منم سر شیشه رو حسابی گشاد کردم از کنار زبونش از سمت چپ میریختم دهنش اگ توحلقش نگه میداشت اروم توصورتش فوت میکردم. قورت میدااد الان یک ماه گذشته عادت کرده به شیشه خودش راحت میک میزنه توهم امتحان کن انشالله موفق بشی