2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11639 بازدید | 493 پست
ثواب داره اگر روشی بلدید که من امتحان نکردم بگید امتحانش کنم

منم‌پسرم بخاطر فتق و فشاری ک از نفخ و کولیک داشت مجبور شدیم بهش شیر خشک بدیم...یه شب تا صبح شوهرم بهش شیشه داد من اصلا نزدیک بچه نشدم ک بوی منو حس کنه..بعد اون خیلی راحت شیشه رو قبول کرد پستونکم ندادم بهش ولی مرتب هر ۲ساعت بهش شیر میدادم تا ۴   ۵ ماهگی بعد اونکه کولیکش قطع شد هم روتین شیر خوردنش و بقیه چیزا طبق ساعت خاصی ب راه بود همه چی با نظم و ترتیب انجام میشد...من روزی ۱ مرتبه هم پسرمو حموم میبردم.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رفلاکس داره بچه اولمم رفلاکس داشت شدید تر از این هر چی بردمش دکتر با هیچ دارویی خوب نشد تا به غذا اف ...

گاهی بچه ها به لبنیات حساسیت دارن.خودت یه مدت لبنیات نخور مثل شیر ماست دوغ و.... دختر خودم وقتی من اینا رو میخوردم و شیرش میدادم استفراغ میکرد .شش ماه من لبنیات نخوردم 

ثواب داره اگر روشی بلدید که من امتحان نکردم بگید امتحانش کنم

شیر خشک مارک  نان بده و سر شیشه معمولی پنبه ریز بگیر .گشنه بمونه میخوره .و خیلی زود وزن میگیره .از شش ماهش که گذشت سرلاکش رو هم بگیر.مارک نان

گلم ریفلاکسش اذیتش می‌کنه که شیر نمیخوره ، بهش اس امپرازول میدی؟ اول باید برای ریفلاکس ببریش‌دکتر و داروشو منظم بدی ،‌بعدشم‌ امتحان کن ببین مثلا تو ماشین شیر میخوره یا موقع خواب میخوره یا ببرش‌ تو اتاق تاریک و خلوت و بی سرو صدا امتحان کن ،‌یا شیشه اشو عوض کن 

رفلاکس داره بچه اولمم رفلاکس داشت شدید تر از این هر چی بردمش دکتر با هیچ دارویی خوب نشد تا به غذا اف ...

رفلاکس شدید تر داره

رفلاکسی که بچه بالا بیاره فرق داره با رفلاکس پنهان

رفلاکس پنهان بچه بالا نمیاره اما ترش میکنه شیر نمیخوره 

کم‌گم همون سینه هم ممکنه نگیره

خب رفلاکس نمیزاره بخوره و وزن بگیره باید دارو بگیره حتما ببرش دکتر

اخه اولیم رفلاکس داشت ولی میخورد 

بعدم تمام داروها رو روی اولی ما امتحان کردیم اصلا بدتر میشد با دارو 

وحشت دارم این یکیم ببندم به دارو و مثل قبلی بدتر بشه

اخه اولیم رفلاکس داشت ولی میخورد بعدم تمام داروها رو روی اولی ما امتحان کردیم اصلا بدتر میشد با دارو ...

اولا بچه با بچه فرق داره

دوما باید فوق تخصص گوارش ببری نه متخصص  اطفال

احتمالا بچه شما باید پپتی بخوره بازم ببر گوارش بببین اون چی میگه

بچه داری خیلی سخته حالا بقیه هم با حرفاشون سختترش میکنن ولی الان خیلی از بچه ها شیرخشکی ان

من خیلی ناراحتم که بچه دار شدم خیلی زیاد

انقدر برا اولی عذاب کشیدم دومی از اون بدتر داره عذابم میده 😭😭😭

بردمش متخصص اطفال بهش زینک داد برا اشتهاگفت چیزیش نیست اتفاقا گفتم گاهی انگار نفسش به سختی میاد گفت ...

ببر یه دکتر دیگه گلم .اکو‌ قلب غربالگری بردین؟لوزه سوم و یا آلرژی هم این حالت ایجاد می کنه .و البته رفلاکس شدید .من خودم دخترم رفلاکس داشت به زور بهش شیر میدادم نوک سینه ام همیشه زخم بود 

بردمش متخصص اطفال بهش زینک داد برا اشتهاگفت چیزیش نیست اتفاقا گفتم گاهی انگار نفسش به سختی میاد گفت ...

دکترشو عوض کن ، حتما به دکتر بگو آزمایش مدفوع هم بنویسه ببینی به پروتئین گاوی حساسیت نداشته باشه چون گوارش ملتهبه غذا خوب جذب نمیشه و بچه وزن نمیگیره