2777
2789

بعد دوازده سال رفاقت با اون بی ارزش به این نتیجه رسیدم که آدم خوبه توی زندگیش سه چهار تا رفیق مشتی داشته باشه و باهم بی سیاست رفتار کنن و چه بهتر که رفیق رو هم با رفیق آشنا نکنی.اینی که دوازده سال باهاش رفاقت دارم الان ۲۴ سالمونه اون با این سن اقتاده با یه دختر بچه ۱۵ ساله سر اون دیگه نه زنگی میزنه نه احوالی میپرسه نمیدونستم انقدر ضعف جنس مخالف داره.اصلا بعد اینکه افتاده با این دختر بچه یه خط قرمزی واس خودش درست کرده از اینجاست تا میدون آزادی.بنده خدا فکر میکنه فردا روزی هم بشه زنش دیگه همه چیز خلاصه میشه تو اون دختر والا اگه دختره سنی داشت یا اصلا باهمین سنش هم نامزدش بود باز میگفتم خوب خداروشکر رفیقم رفت سر خونه زندگیش نه اینکه توی خیابون دختره مقطع راهنمایی بیاد بهت شماره بده و اینم دل ببنده بهش. 

بخدا اگه توی زندگیش معرفتی یاد گرفت من یادش دادم بر فرض انقدر پول خرج میکردم با اینکه شرایط مالی در یه حد بودیم انقدر خرج میکردم تا اونم یاد گرفت انقدر معرفت میزاشتم واسش تا یاد میگرفت پول میداد بهم قرض پول نا چیز بعد یه هفته با اینکه میدونست ندارم پیام میداد که پس بدم منم از یکی قرض میکردم پسش میدادم الان بخدا با اینکه دستم تنگه بهش پول دادم قرض و شیش ماهه بهش نگفتم ده برابر پویایی که خودش میداد و سر یه هفته میگفت اصلا به روش نیوردم.ولی الان به یه نتیجه رسیدم یه سری چیزا اکتسابی نیست باید توی وجودت باشه مثل نجابت مثل معرفت تا کی از خودم بگذرم تا یاد بگیره. خدارو شکر حداقلش باهاش شراکتی راه ننداختم و شناختمش. به عنوان برادر کوچیکتون میگم به کسی لطف و خوبی کردید قصد جبران نداشت و خودش رو زد به خریت دفعه دوم انجام بدی میشه وظیفت همون بار اول به روش بیارید تا دور از جونتون بدونه احمق نیستید. جوری رفتار نکنه که شرمنده خودتون و دل ساده تون بشید بدونه حالیتونه از سر معرفت بوده نه از نادانی. برام سادگی خوب نیست آدم با خودش فکر میکنه اون چیزی که توی ذهن خودشه توی ذهن دور و وری هاشم هست . با آدم ناقابل نشست برخاست نکنید که ارزش خودتون رو میارید پایین .واقعا مثل برادر بود برام اصلا کارم با رفتارش و اینکه چقدر دنبال منفعت و رفاقتش پولیه نیست کارم با اینه که مرتیکه زنگ زده به من فکر میکنه صدا خرابه فحش ناموسی میده فکر میکنه من نمیشنوم به روش بیارم منم بعد این قضیه زنگ زدم گفتم پولم رو بده نیاز دارم میدونستم نداره فقط میخواستم شرمندش کنم چون خودش از اینکارا کرده ولی فحش رو نگفتم بخدا ناموسش مثل ناموسم بوده با اینکه با سیاست یه سری جاها رفتار کرده من باهاش صاف بودم اصلا میخواستم ورزش کنم افتادم یادش انرژیم تحلیل رفت.شمام نصیحتی داشتید بگید ممنون میشم