2777
2789

چرا انقدر راحت نقش بازی میکنن ..اصلاا چطوری انقدر انرژی دارن؟ چقدر راحت دروغ میگن..واقعا نمیخام ببینم‌ون ولی خودشون مشکل دار میشن میان سمت آ‌دم کاش منم بلدم با سیاست بودن و اونوقت الان زندگیم انقدر داغون نبود

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوست عزیز

شما چهرت نشون میده ، اصلا چهرت نشون نده، انرژی که میفرستی، منفیه، طرف باید متوجه بشه، که شما دوست نداری ارتباط بگیری.

اصلا وقتی اوندن، برو تو اتاقت، یه سلام و تمام

سرسنگین باش

دوست عزیزشما چهرت نشون میده ، اصلا چهرت نشون نده، انرژی که میفرستی، منفیه، طرف باید متوجه بشه، که شم ...

اتفاقا خودشونم میدونن ازشون نفرت دارم چقدرم اذیتم کردن کلی پیش دوست و آشنا برام حرف درآوردن..بهشونم گفتم میگه از من که دیگه ناراحت نشو من فلان کارو برات کردم ..هیچوقت هیچوقت نمیبخشمشون و تا آخر عمرم براشون آرزوی ذلالت دارم چه این دنیا چه اون دنیا

اتفاقا خودشونم میدونن ازشون نفرت دارم چقدرم اذیتم کردن کلی پیش دوست و آشنا برام حرف درآوردن..بهشونم ...

شما همون که فقط یه سلام سرسنگین نثارشون کنی کافیه

با مادرتون هم صحبت کنید که بساط مهمون بازیو جمع کنن