2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه من فکر میکنم آدما هم یه گونه از حیوانات هستن و خودشون اسم خودشون رو اشرف مخلوقات گذاشتن. مثلا ما ...

فرق فراوونه عزیزم 

توانایی هایی که یک انسان داره منحصر به فرده 

خدا ملائکه رو خلق کرد با عقل و بدون شهوت 

حیوان رو خلق کرد بدون عقل و با شهوت 

انسان رو آفرید با عقل و شهوت 

به خاطر همین اشرف مخلوقاتیم 

منظور از شهوت تمام کارهای خلاف و نادرسته ، فقط میل جن...سی نیست

اللهم عجل لولیک الفرج
دعا کن خدا کمکم کنه بتونم بخونم

ان شاء الله 

اگر خسته شدی ، هیچ وقت دلسرد نشو 

بازا باز ا هرانچه هستی بازا 

گر کافر و گبر و بت پرستی باز ا

این درگه ما درگه نومیدی نیست 

نومید نشو هر آنچه هستی باز آ

اللهم عجل لولیک الفرج
خیلی دوست دارم نماز بخونم دعا کن خدا کمکم کنه

عزیزم کاری نداره،این ترفندشیطان هست،میگه چندسال رعایت نکردی چیزی نشد،یاچه  طوراین همه سال اداکنم نمازوروزه رو...درحالی که مراجع تقلیدمیگن ،اشکالی نداره ،شماشروع کنیدونیت کنیدتاپایان عمرهرچی توانستیدقضاهاروبخوانید‌.وازهمه مهمترناخنت لاک یاکاشت نداشته باشه،الان یک غسل کن به نیت هرغسلی که گردنت هست.وضوبگیروازالان بخوان.درنظربگیرشمری که امام حسین روکشت درزمان پیامبرجانبازشددرجنگ صفین،یعنی درگروه پیامبربود.وزمان امام حسین چه ظلم هاکرد.ضمناشمرحافظ قرآن بوده.یاابن ملجم که امام علی روشهیدکردحافظ قرآن بوده واثرمهرنمازروی پیشانیش بوده،پس نبایدگول بخوریم که خودنمازمهمه.این روهم درنظربگیرفردی به نام حر درعاشوراودرکربلاآب روبه روی امام حسین ویارانش بست وانسان بدی بودبدون نمازو.....ولی لحظه ی آخرپشیمان شدوجزیاران امام حسین شد.وامام گفت راه بازگشت بازهست همیشه.توبه کرد.وحر   شهیدشدوسعادتمندشد

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
عزیزم کاری نداره،این ترفندشیطان هست،میگه چندسال رعایت نکردی چیزی نشد،یاچه طوراین همه سال اداکنم نما ...

نمازمهمه ،ولی انسانیت وبقیه چیزهامهمه.دل ونیت .

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
برای اون که فوت کرده چه اتفاقی می افته؟

متاسفانه کسی اون طرف نرفته که بتونه برگرده و اطلاعات بده

هر پاسخی شنیدی بدون ساخته پرداخته ذهن یه نفر بوده

از بعد مذهبی میره تو عالم برزخ تا زمان رستاخیز و از بعد علمی بطور کامل وجودش تمام میشه..

یه نظر دیگه هم هست که میگن آگاهی فرد در کائنات باقی میمونه که در مذهب به اون روح میگن

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

دعا کن خدا کمکم کنه بتونم بخونم

عزیزم قطعا خدا کمکت میکنه نشه از رحمت اون خدایی که حتی به فکر روزی مورچه زیر سنگ هم هست ، نا امید بشی. شک نکن که تو اون لحظه که تو شروع کنی شیطان بیشتر تلاش میکنه که تو را از راه پر نوری که قراره بری به سمتش خارج کنه و با این ذهنیت شروع میکنه که هر وقت نماز خواندم یه اتفاقی افتاد 

این قطعا تفکر شیطان هست برای اینکه تو را منصرف کنه تو بی توجه باش به اتفاقات و صدقه بده و مداومت کن به نماز و قرآن و عبادت قطعا خودت نتیجش را خواهی دید و کم کم شیطان از منحرف کردنت پشیمان میشه و رهات میکنه انشاالله 

سعی کن همیشه با وضو باشی تا نور و پاکی بیاد سمتت صدای قرآن تو خانه پخش بشه یا موقع اذان صدای تلوزیون را زیاد کن که شیطان از خانه دور بشه 

شبها کنار رختخوابت برای خودت و بچه هات قرآن بزار ولی موقع رابطه قرآن را بیرون اتاق بزار سعی کن پاک باشی تا انرژی منفی ازت دور باشه غسلی اکر داری قضا به جا بیار موانعی که باعث باطل شدن غسل یا وضو هست مثل جوهر خودکار چسب مژه یا ناخن را برطرف کن 

با همین چیز های ریز ریز و ساده شروع کن قطعا بعد یه مدت حال خوب را تو خودت و نتیجش را تو زندگیت خواهی دید 

امیدوارم خداوند همیشه همراهت باشه و بدی ها ازت دور باشن 

من را هم دعا کن که شدیدا محتاج دعای خیرت هستم  

کسی که فوت میکنه ،روح ازبدن جدامیشه.ومنظورازعذاب شدن روح عذاب میشه.روح فردتوسط ملائک دریافت میشه وعالمی دیگه میره.طبق روایات ،انسان هاپس ازمرگ آرزومیکنندبه دنیابرگردن وکارنیک کنندتاجایگاه بهتری داشته باشندولیییی فرصت برگشت نیست.من به دوستم که فوت شده بوددرخواب گفتم تومردی،(گفت من مردم ولی همیشه هستم،همه جاهستم،حتی موقعی که بارون میاد.مامانم این رومیدون)داخل پرانتزجملات دوستم روددرپاسخ به من.شماهم کل روزفقط ۲۰دقیقه وقت بگذاربرای نماز.چون زیادبشینی به عبادت،حس زدگی پیدامیکنی.یاشیاطین طوری شرایط واست محیامیکنن،انگارکه باشروع نماز،زندگی دنیاتون سخت ترشده ومشکلاتتون بیشتر

اومی بیند.درمحضراوهستیم.