2777
2789
عنوان

عفونت واژن و کولپوسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 42 پست
انشالله خوب بشید، من اینجا شنیدم خانمی برای عفونت زیاد لیزر رفته بود ولی دیگه نمی دونم نتیجه گرفته ب ...

انشالا شما هم با خبر خوب شدن عفونتت خوشحالم کنی عزیزم من شنیدم اینا مقطعیه بازم نمیدونم تحقیق نکردم راجعبش

انشالا شما هم با خبر خوب شدن عفونتت خوشحالم کنی عزیزم من شنیدم اینا مقطعیه بازم نمیدونم تحقیق نکردم ...

من پسر دومم دوسالشه، پیش خودم میگم اگه من این همه عفونت داشتم چطور پسرم سالم به دنیا اومد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسر دومم دوسالشه، پیش خودم میگم اگه من این همه عفونت داشتم چطور پسرم سالم به دنیا اومد

عزیزم تست پاپ و اچ پی وی دادی؟اگر ندادی بده حتما و اینکه رنگ ترشحاتت اگر نه سبزه نه زرد و نه قارچیه واقعا شاید ترشحات عادیه بدنته چون من یک دکتر بهم گفت خانم ها در سنین باروری میزان ترشحاتشون کلا زیاده و حتی بافت دهانه رحمشون پیجشو برات میفرستم بنظرم یک دکتر دیگه هم برو 

عزیزم تست پاپ و اچ پی وی دادی؟اگر ندادی بده حتما و اینکه رنگ ترشحاتت اگر نه سبزه نه زرد و نه قارچیه ...

من ۵ بار تست hpv دادم، دو بار کولپو و چندباری هم پاپ، رنگ ترشحاتم سفیده و خارش و سوزش ندارم ولی هر بار میرم دکتر میگه عفونت وحشتناک داری، بخصوص اون دکتری که گفت اگه سابقه زخم داشتی جتما hpv داری، صداش مثل زنگ تو گوشمه

من ۵ بار تست hpv دادم، دو بار کولپو و چندباری هم پاپ، رنگ ترشحاتم سفیده و خارش و سوزش ندارم ولی هر ب ...

عزیزدلمممممم تو کولپو هم دادی دیگه از چی نگرانی نتیجه کولپو هم اگر خداروشکر خوب بوده شاسد وافعا تشخیص دکار ها اشتباهه ببین پیج healthclinic.  و پیج دکتر فریور فردوسی رو چک کن اینستا و اون پیج اول که گفتم گاهی جواب دایرکتت رو و سوالت رو نیگه من حس میکنم تو وارد بازی دمتر ها شدی و داری خودتو با انتی بیوتیک فقط ضعسف میکنی

عزیزدلمممممم تو کولپو هم دادی دیگه از چی نگرانی نتیجه کولپو هم اگر خداروشکر خوب بوده شاسد وافعا تشخی ...

اخه من از همین عفونتی که هیچ علائمی نداشت زخم بزرگ و عمیقی گرفتم که با هیچ دارویی خوب نشد و دوبار فریز کردم، الان یک ماهه همون درد زیرشکمی دارم که موقع داشتن اون زخمه بیچارم کرده بود، الان کشاله رانم وحشتناک درد میکنه گاهی میزنه به زانوم از کار و زندگی منو انداخته میگم حتما از عفونته، آخه من چندتا دکتر رفتم همشون میگن عفونته

عزیزدلمممممم تو کولپو هم دادی دیگه از چی نگرانی نتیجه کولپو هم اگر خداروشکر خوب بوده شاسد وافعا تشخی ...

کولپو اخیرا انجام ندادم آخرین بار شاید ۶ سال پیش بوده، بعدم یه متخصص زنان می گفت فریز کردن راه درمان زخم نیست چون لایه رویی زخم رو می پوشونه و دکتر دیکه به لایه های زیرین دسترسی نداره و ممکنه اون زیر هنوز درگیر باشه، اون دکتر ابلهی که اولین بار زخم منو فریز کرد قبلش از من تست hpv و پاپ نگرفت که باید قبلش این کارو می کرد

اخه من از همین عفونتی که هیچ علائمی نداشت زخم بزرگ و عمیقی گرفتم که با هیچ دارویی خوب نشد و دوبار فر ...

ببین وقتی همه تست هارو دادی برو یک تست ترشحات هم ازمایشگاه معتبر بده اون ترشحات رو کشت میدن ببینن چه باکاری رشد میکنه دکتر طبق اون بهت دارو میده پیج دکتر فریور فردوسی رو چک کن اون اطلاعات خوبی داره من خودم ویزیت نشدم پیشش اما اگر واقعا راست باشه پیامایی که مردم توی پیجش فرستادن خیلیا نتیجه گرفتن ولی میگم من خودم ازش ویزیت نگرفتم نمیدونم ولی هایلایتاشو بخون ضرر نداره و بد به دلت راه نده تو همه روشای تشخیصی رو نه یکبار دوبار انجام دادی و خداروشکر چیزی نبوده مشکلیم باشه عفونته که تهش با یک دکتر کاربلد و اینا انشالا درمان نیشه

کولپو اخیرا انجام ندادم آخرین بار شاید ۶ سال پیش بوده، بعدم یه متخصص زنان می گفت فریز کردن راه درمان ...

اره فریز منسوخ شده بنظرم برو یک دکتر دوباره تست اچ پی وی و پاپ بده با مشورت دکتر و بعدم کولپو اگر دکتر تشخیص داد چون میگی ۶ سال از فریزت گذشته

ممنون عزیزم، مطب دکتر فردوسی کدوم شهره؟ کاش می تونستم برم ویزیت بشم

انلاینه کلا ولی من چون انلاین قبول ندارم نگرفتم ازش چون بنظرم ادم باید معاینه بشه من خودم مشهدم ولی تو پیجش گفته بود اردیبهشت میاد ایران و تهران اگر تهرانی حالا برو پیجشو برسی کن هایلایتارو بخون اوکی بودی وقت بگیر برو ضرر نداره

اره فریز منسوخ شده بنظرم برو یک دکتر دوباره تست اچ پی وی و پاپ بده با مشورت دکتر و بعدم کولپو اگر دک ...

اخرین بار که پاپ و hpv دادم ۷ ماه پیش بود ولی کولپو همون ۷ سال پیش انجام دادم، بعد از تعطیلات دوباره باید برم دکتر به دکتر میگم برام تست ترشحات بنویسه، واقعا خسته شدم دیگه