2777
2789
عنوان

ی خاستگار دارم با این شرایط قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 46 پست
نونت تو روغنه دختر لگد نزن به بختت

چرا ؟

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم دانشگاه فرهنگیانی بودم و با شغل موافق نیستم .

مردای همکار ما  کت شلواری ، لفظ قلم و متانت هستن ، 

مردای شغل آزاد معمولاً اسپرت پوش و راحت‌ترن در مجموع 

شغل آزاد و کارمند بدی و خوبی خودشو داره.

در مجموع من جای شما باشم گارد خاصی نمی‌گیرم و بیشتر میشناسم خواستگارمو.

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤
اولا خواستگار درسته نه خاستگار دوما دیگه 20 تومن حقوق چسکی معلمی این حرفارو نداره فقط یه تو جیبیه، ک ...

ادب داشته باش اگه معلم نبود اینو هم نمیتونستی بنویسی 

ریپم بزنی جواب همچین شخصیو نمیدم 

خب اون زودتر پیر میشه

زود تر پیر شدن به سن ربطی نداره اگر آدم خون سردی باشه و مشکلاتش زیاد نباشه و از لحاظ روحی آروم باشه و بدن سالمی داشته باشه به این سادگی پیر نمیشه من خودم مشکلات زیاد داشتم از الان کلی مو سفید دارم

چرا همه به پول و درآمدش اشاره کردن؟

اسی اگه دوست داری ازدواج کنی یه چند جلسه باهاش صحبت کن ببین چطوریه ، صحبت کردنش ، نگاهش به زن و زندگی ، برنامه اش واسه آینده ،اعتقاداتشون و بقیه چیزایی که واست مهمه

اگه سنت بالای ۲۵ بود میگفتم قبول کن ولی خب شما سنت کمه و موقعیت های بهتری هم خواهی داشت 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
سرکتاب وا کن

راستن؟

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5