2777
2789
عنوان

چقد گال زیاد شده

853 بازدید | 52 پست

فک کردم فقط پیش ماست

نگو نی نی سایتیام گرفتن

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من همسرم چند سال پیش یه جا کار میکرد لباس کار داشتن بعد از کار لباساشون رو کنار هم میذاشتن  . یکیشون گال داشت همسر من هم گرفت به ما انتقال داد وای وای از خارش مرده بودیم . خیلی سخت بود . رفتم دکتر بهم دارو داد خوب شدیم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من همسرم چند سال پیش یه جا کار میکرد لباس کار داشتن بعد از کار لباساشون رو کنار هم میذاشتن . یکیشون ...

خیلی بده بچه داداشم چن ماهه گرفته چند بارم میبرش دکتر خوب نمیشه

هر کی چشمش به امضام افتاد واسه شادی همه اموات مخصوصا پدرم صلوات بفرسته💚   دعا میکنم هرگز غم عزیزاتونو نبینید.

شپش وگال ک خیلی ام خانما رواج داره بیشتر بخاطر همنشینییا ارتباط نزدیک با حیوانهاست.

الهی بمیرم بچه داداشم گرفته کوچیکه چند بار بردنش دکتر خوب نشده

من یه برهه قبلا گرفتم از روستا 

ولی تا یکماه خوب خوب شدم

با پرمترین 

اسپری درمین

صابون گوگرد

شستن پتوها با آب داغ

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خیلی بده بچه داداشم چن ماهه گرفته چند بارم میبرش دکتر خوب نمیشه

اگه کرج هستید دکتر عالی معرفی کنم . من یه بار رفتم پیشش خوب شدم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

من یه برهه قبلا گرفتم از روستا ولی تا یکماه خوب خوب شدمبا پرمترین اسپری درمینصابون گوگردشستن پتوها ب ...

تا یه کم بدنم میخواره میترسم🥲

اخه بچه داداشم گرفتش منم بغلش کردم   میترسم