2777
2789
عنوان

با بابام دعوام شد بخاطر نامزدم

491 بازدید | 19 پست

نامزدم چن سالشه باهاش دوستم و فقط در‌حد خاستگاری بودیم و بعد عید نشون میارن برام 

خونه نداره و ماشینشم پرایده و ی کار قرار دادی داره بد‌ک نیست کارش 

بابای من هیچ جوره هیچ جوره حتی حاظر نیس ضامن وام ازدواجم بشه داد و فریاد سر من ک خودتون پول جور کنید هی دارم بهش میگم خودم پرداخت میکنم باز نمیخواد قبول کنه دیگ بهش گفتم نمیخوام ضامنم بشی فقط دست از سرم بردار باز برای خودش داد و فریاد ک پسره هیچی نداره باید شیربها بده عاشق همین خودتون میدونین من هیچی ندارم ک بدم 

اون وقت من رفتم از بلو بانکم وام ورداشتم ی زنجیر طلا هم داشتم ی پلاک براش خریدم زنجیر و پلاک و گذاشتم تو جعبه ک سر عقدم بابام بیاره بندازه گردنم ک بگم بابام طلا خریده برام 🥺

حتی حاظر نمیشه ضامنم بشه 

همش میگ پسره هیچی نداره جاهاز نمیدم ضامنم نمیشم ب من ربطی نداره 

حتی گفت تو اصلا بابایی نداری

بابام رفته رو مادرم زن صیغه ای گرفته رفته برای زنه لوازم خونه یخچال و تی وی ..خریده ضامنش شده 

اون وقت من ک دخترشم نمیکنه 

هرچی درمیاره برای اون خرج میکنه اصلا ی جور بدیه  

ای خدا دلم خیلی گرفت بمیرم برای پسره چون هیچی نداره باید این همه حرف بشنوه 😔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دو روز دیگه که شوهرت بیکار شد و دنبال خونه مستأجری بودی ولی پول نداشتید اون موقع میفهمی بابات چی می‌گفت الان نه ، پدرت اگر زن صیغه کرده بازم پدره دلش برای بچش میسوزه ... اینارو بعدا که افتادی تو زندگی و خودت بچه دار شدی میفهمی ...

دو روز دیگه که شوهرت بیکار شد و دنبال خونه مستأجری بودی ولی پول نداشتید اون موقع میفهمی بابات چی می‌ ...

چرا همین پدر کمکشون نمیده خودشون رو جمع و جور کنن

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
بعد اونوقت جریان این زن صیغه ای رو به روش اوردی؟ فامیل خبر دارن؟

ب روش آوردیم ؟اصلا خجالت نمیکشه میاد از هتل رفتناش برای مادرم تعریف میکنه 

ککککککل هتلایییی تهران و تست کردن خدا لعنتشون کنه کلی پولای منو مادرم و خوردن کل فامیل میدونن همه میدونن 

بیشرف ترین آدم کره زمین ازش متنفرم 

اصلا هم حق باهاش نیست 

دختر خاله هام ازدواج کردن باباشون اووونقد حمایت کردنشون دختراشون و میزارن رو تخم چشمشون 

اونوقت بابای من داره با ابروی من بازی میکنه جاهاز ک من نمیخوام وام و حداقل ضامن بشو خودم پرداختش میکنم میخوام خونه بخرم …هر پسری هر شوهری باشه بعدش مطمعن باش سرکوفت میزنه من خودم باشم واقعا سرکوفت میزنم ک بابات حمایتت نکرد 

چرا همین پدر کمکشون نمیده خودشون رو جمع و جور کنن

چرا باید اینکار بکنه ؟ هم دختر بده هم جهاز بده فردا روز حتما پول مستأجری هم بده ، من نمیگم مستاجر بودن بده مرد اگر یک شغل با اطمینان داشته باشه با کمک هم خونه هم میخرن ولی این آقا که شغل قراردادی داره بعد ازدواج اخراج بشه بعد میخاد بشینه خونه این خانم خرج خونه بده ، اون موقع میگه پدر جان تو گفتی گوش نکردم