پسره بیل میکانیکی داره وضع مالیش خییییلی خوبه حدود ۳۰ سالشه اخلاق و اینام خوبه خونه و ماشین داره خیلی هم خشگل و خوشتیپه خانوادهاش هم خوبه لیسانس هم داره.منم ۲۰ سالمه دانشجو دبیری دانشگاه فرهنگیان ام از نظر ظاهری هم خوبم.فقط مشکلم با شغلش که آزاده چون خودم معلمم دوست دارم موقعیت اجتماعی داشته باشه و اختلاف سنی.نظرتون چیه؟
من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به جز دوره علوم پایه بقیه اش کار عملی هستش بله خب سختی خودشو داره من به دندان علاقه داشتم ک این رشته ...
خیلی سر در گمم من میخام درس بخونم ولی ن انگیزه دارم ن هیچی قبلا داشتم الان دوساله ک ول کردم شاید بخاطر گوشی هم باشه اصلا نمیدونم ب چی علاقه دارم شما راهکاری دارید؟
هدفت از درس خوندن چیه؟میخوای به چی برسی؟بخاطر چی این هدفو انتخاب کردی؟همه اینارو مشخص کن برا خودت
ممنونم ازتون
هدفم برا پزشکیه برا کمک ب مردم برا اینکه حس خوبی میگیرم از کمک کردن و دعای خیرشون واقعا خودتون میدونید ک پزشکی عمومی پونزده تومن حقوقشه درصورتی ک حقوق شوهرم پنجاه تومنه ولی نمیدونم چرا درس خوندنم نمیادد همینن منو تو شک انداخته میگم شاید واقعا پزشکی رو دوست ندارم شاید علاقم یه چیز دیگه اس