2777
2789
عنوان

ی خاستگار دارم با این شرایط قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 82 پست
سلام ببخشید دندون پزشکی درس هاشم سخته؟ چطور بفهمم بهش علاقه دارممم علاقه شما نسبت بهش چیجوریه

به جز دوره علوم پایه بقیه اش کار عملی هستش بله خب سختی خودشو داره 

من به دندان علاقه داشتم ک این رشته ارو انتخاب کردم 

یعنی الان نمیدونید به چی علاقه دارید ؟

سوالی داشتین میتونین درخواست بدین

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر قبولش نکن

چرا

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
به جز دوره علوم پایه بقیه اش کار عملی هستش بله خب سختی خودشو داره من به دندان علاقه داشتم ک این رشته ...

خیلی سر در گمم من میخام درس بخونم ولی ن انگیزه دارم ن هیچی قبلا داشتم الان دوساله ک ول کردم شاید بخاطر گوشی هم باشه اصلا نمیدونم ب چی علاقه دارم شما راهکاری دارید؟

عزیز این داره در مورد پسره میگه ن خودش منم منظورم پسره بود. اینکه میگه من چون خودم معلمم میخوام اونم ...

من الان نمیدونم چجوری باید منظورمو بگم 

خیلی سر در گمم من میخام درس بخونم ولی ن انگیزه دارم ن هیچی قبلا داشتم الان دوساله ک ول کردم شاید بخا ...

هدفت از درس خوندن چیه؟میخوای به چی برسی؟بخاطر چی این هدفو انتخاب کردی؟همه اینارو مشخص کن برا خودت

هدفت از درس خوندن چیه؟میخوای به چی برسی؟بخاطر چی این هدفو انتخاب کردی؟همه اینارو مشخص کن برا خودت

ممنونم ازتون 

هدفم برا پزشکیه برا کمک ب مردم برا اینکه حس خوبی می‌گیرم از کمک کردن و دعای خیرشون واقعا خودتون میدونید ک پزشکی عمومی پونزده تومن حقوقشه درصورتی ک حقوق شوهرم پنجاه تومنه ولی نمیدونم چرا درس خوندنم نمیادد همینن منو تو شک انداخته میگم شاید واقعا پزشکی رو دوست ندارم شاید علاقم یه چیز دیگه اس