2777
2789
جونم چقدر قشنگی 😍😍😍هم خودتون زیبا هستید هم آقاتون خیلی به هم میاین یه اسپند برای خودتون دود کنید

خیلی ممنون دختر خوش قلب و مهربون 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی واقعا قبول دارم گاهی وقتا اول از یکی خوشت نمیاد رفته رفته میبینی ب دلت میشینه و بهش علاقه مند می ...

دقیقااا خصوصا وقتی شرایط ش اصلا شرایط مورد قبول شما نیست ولی خب من عاشق سدم

خیلی بانمکی اپراجون

مرسییییییی❤️❤️❤️❤️

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
شد یبار یجا بریم حس خوبی بگیریم و تهش با بحث و دعوا گند نزنید توش؟

نه والا 🤣این نشون میده شخص به شخص چقدر تفاوت شخصیت و اخلاق دارن 

همکارم امروز می‌گفت من بدم میاد پشتم حرف میزنن خواسته زیادیه که من کاری به کسی ندارم کسی هم کاری بهم نداشته باشه؟

گفتم آره خواسته زیادیه چون اخلاقا فرق داره 

گفت خب من صلح طلبم مگه تو نیستی 

گفتم خب منم هستم منتها یکی سخن چینه ، یکی حرافه ، یکی احمقهو... هر کس به اخلاقی داره و طبق اخلاقش رفتار می‌کنه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
اوپرا جان هیچوقت حلقه دست نمیکنید؟

حلقه دستمه !!!!!!

بیشتر ببینید
نه والا 🤣این نشون میده شخص به شخص چقدر تفاوت شخصیت و اخلاق دارن همکارم امروز می‌گفت من بدم میاد پشت ...

اره نمیشه کاریش کرد

واااااقعا نمیشه کاریش کرد هزاران بار حیف

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨