2777
2789
عنوان

چجوری مخ پسر پولدار رو بزنیم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 79 پست
بستگی به پسر دارد. ولی اگر آدم نرمالی باشد با دختر ۱۶ سال کوچکتر وارد رابطه نمیشود میرود با یکی همسن ...

ولی تجربه من میگه مردا کلا از دختر کم سن تر از خودشون خوششون میاد، هر چه کمتر بهتر😅

دیگ نمیدونم

😘Thanks GOD 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹

وای کجاااااش داره دیر میشه توروخدا هنوز بچسسس😐😐😐😐😐😐😐😐😐

نوزده سالشه خطا نکرده که از سه قانونی یه سال گذشته فقط 

جوری گفتی دیگه داره دیر میشه فکر کردم طرف سی سالشه.

درضمن الان دکتره به چشم خواهر کوچیکش میبینی الان که اون دندون پزشکه فکر کنم ۲۹ سالش اینا باشه 

وای کجاااااش داره دیر میشه توروخدا هنوز بچسسس😐😐😐😐😐😐😐😐😐نوزده سالشه خطا نکرده که از سه قانونی ...

دیگه وقتشه بنظر من ازدواج خوب تو بازه سنی ۱۹ تا ۲۴ اینا رخ میده 

وای کجاااااش داره دیر میشه توروخدا هنوز بچسسس😐😐😐😐😐😐😐😐😐نوزده سالشه خطا نکرده که از سه قانونی ...

میگه دندونسازه🫥سوال من اینه که چرا دانشجو فرهنگیان باید انقدر عزت نفسش پایین باشه که بره دنبال مخ زدن اونم آخه دندانساز شغل خیلیییی بالایی هم نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
من میخامم دندونپزشک بشمممممممممممممممممممممم

درس 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
بیشتر بگوو

تست ،تست زیاد،تست خیلی زیاد ،تست خیلی خیلی زیاد 

اراده 

شروع 

(((((استمرار)))))

ادامه 

هدف

بیشتر ببینید
وای خیلی عقبم تست هیچممممم قرار بود تو تعطیلات بترکونم ترکیده شدممم

هر وقت شروع کنی دیر نیست،شاید تو زمان کم دندون نشه ولی پرستاری میشه 

بیشتر ببینید
وای خیلی عقبم تست هیچممممم قرار بود تو تعطیلات بترکونم ترکیده شدممم

تو تاپیک بقلی طرف ۴ سال پشت کنکوریه تا پزشکی بیاره😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تو این ۴ سال آدم میتونه یه بیزینسی چیزی بسازه چیه این پشت موندن اخه