بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره والاه معلم شدن هم کار راحتی نیست قبول شدنش خیلی تلاش میخاد در حد همون دندانپزشک
نه عزیزم دندون پزشک شدن تلاش بیشتری میخواد فرهنگیان مصاحبه سختی داره ولی خب دوستم با ۱۰ هزار فرهنگیان آورد ولی دندون پزشکی نمیآورد ولی خب بله معلم شدن راحت نیست
از کجا میدونی توی دانشگاه عاشق نشده باشه ؟ یا الان توی رابطه نباشه؟ نمونش یه پزشک و دندون پزشکی که اطرافم بودن با هم دانشگاهیشون رفتن توی رابطه و بعد از چند سال دوستی ازدواج کردن
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.
اره والاه معلم شدن هم کار راحتی نیست قبول شدنش خیلی تلاش میخاد در حد همون دندانپزشک
من اصلا دوست ندارم مقایسه کنم ولی چون خودتون گفتین و مثل اینکه توی جو نیستین بگم با رتبه دو رقمی و سه رقمی دندون اصفهان قبول شدن ولی فرهنگیان با بیست و خورده هزار هم اطرافم بودن که قبول شده باشن
کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید.