2777
2789
عنوان

دخترای قوی و مستقل

89 بازدید | 14 پست

دوستم از هجده سالگی مهاجرت کرد یه کشور دیگه. اونجا خونه کرایه کرد ، درس میخونه و کلی کار انجام میده . 

به کشورهای دیگه هم سفر می‌کنه . 

از این سن تنهایی زندگی کردن واقعا سخت نیست ؟! 

غبطه میخورم به حالش ، واقعا خوش به حالش که این خانواده رو داره . خانواده ای که اینجوری به دخترشون ارزش دادن و گذاشتن مستقل بشه . 

نه مثل خانواده سمی من ... 😐 

واقعا داشتن همچین استقلال و خانواده ای چه حسی داره؟

این همه اراده و قوی بودن این دختره از کجا میاد ؟ 

اسی با اجازه

بچه ها یه سئوال

دیگه چرا نی نی یار ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ نیستن؟😐

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره واقعا حس خیلی خوبیه 

اینکه خودت از پس همه چی برمیای

من دوس داشتم خونه جدا از پدر مادرم داشته باشم اما وضعیت جامعه نمیزاره پس چاره ای برای مهاجرت ندارم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
پدر مادر که پشتت باشن از هر لحاظ چه مالی چه عاطفی ترسالو ترین آدم هم باشی جرئت میگیری هرکار میخای می ...

واقعا خوش به حالش که این خانواده رو داشته 

چی میشد منم از این جور خانواده ها داشتم ! 😭