2777
2789
عنوان

165 جذاب ترین قد برای یه زنه

483 بازدید | 52 پست

نه کوتاهه نه بلند هر پاشنه ایم میتونی بپوشی بدون پاشنه هم باز تناسب داری کتونی بپوشی یا صندل از فوایدشم بگم که میتونی با پسر 190 مچ بشی فیل و فنجون نمیشین قشنگ تازه پسراتونم قد بلند میشه نسلتون ژنتیک قد بلند پیدا میکنه هر لباسی بهتون میاد س*کسی و جذاب میشین تو جمع میدرخشین مثلا اگ کوتاه بودین کمتر به چشم میومدین من خودم تو خیابون چشمم خانمای قد بلندو بیشتر میگیره ناخوداگاه 

بین دخترا ابهت بیشتری پیدا میکنین موقع دعوا هم راحت پدر طرفو درمیارین اگ کوچولو بودین یکم سخت بود ولی نمیخام زیاد طولانی بشه حوصلتون سر بره فقط میگم تو این عصر الان این قد معیار زیباییه البته فقط در نظر من نیس و اینکه یه چیز جالب گذشته انسانای نخستین قداشون تا 4 متر بود رفته رفته کوتاه میشن انسان ها هرچقد که میریم جلو پس اگ قد بلند داری ناشکری نکنیا ماچ به کلت😊🥹💋💋

شما هم از فواید فنچولیا بگین😀

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔

من ندوس قد زیر ۱۶۹ برام جذابیت نداره طرف هر چقدر خوش اندام باشه کوتاه باشه به چشمم جذاب نمیاد

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من ۱۷۱ همه میگن ۱۷۰ بهترین هست

بله عالیه تفاوتی با 165 نداره هرچقد بلند تر بهتر🤤

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔

۱۶۱

امسال آرزو میکنم : چشمانی داشته باشم که بهترین ها را ببیند و قلبی داشته باشم که ببخشد ذهنی که دنبال خوشی ها باشد و روحی که هرگز ایمانش را از دست ندهد تولدم مبارک🙂❤ 🎈🎉🎂️تو کنارم باشي من آنقدر ميخندم ،که مبادا خنده ی  ديگری را ببینی!تو کنارم باشي آنقدر به چشمانت خيره ميشوم ،که مبادا چشمان ديگری نگاهت را از من بدزد!تو کنارم باشيمن عميق تر نفس ميکشم ،که تمام عطرت سهم من باشد!تو کنارم باشي حال من خوب است♥️🕷

بیشتر ببینید
من ندوس قد زیر ۱۶۹ برام جذابیت نداره طرف هر چقدر خوش اندام باشه کوتاه باشه به چشمم جذاب نمیاد

دقیقا 🤭💅

به عنوان ی ۱۶۴ تایید میکنم در کل ی قد متناسبی هست نه بلند نه کوتاه 

نامزد من آنقدر اختلاف قدمون رو دوست داره اون ۱۹۰ هست 

میگه عاشق اینم که بغلی هستی و تو بغلم جا میشی 😁😁 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید
من ۱۷۵ دوس دارم خیلییی شیک لعنتی .خودم ۱۷۰ دوستم ۱۷۵

175 دیگه خدای جذابیته😱😭😭❤❤❤

من فقط از قد بلندایی خوشم میاد که تناسب اندام دارن خیلی جذابن 

تناسب اندام خیلی مهمه قد بلند خیلی دیدم که اصلا جذابیت نداشتن کوتاه هم همینطور

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
من قدم ۱۶۵ عه کنار پسرای ۱۹۰ خیلی کوتاهم که!؟

نه زیاد 

حالا پاشنه بلندم در نظر بگیر