2777
2789
عنوان

به این گول زدن میگن یا سیاست

220 بازدید | 29 پست

من کارایی که مخالف نظر پدرمادرمه انجام میدم و مثلا میشینم کلی باهاشون بحث میکنم در حقیقت میخوام قانع کنم نميشن دعوا میشه من کار خودمومیکنم و بازم یه مدت دلخوری و عوض در اومدن و ...

میخواستیم با دوستم بریم مسافرت( قبلا هم خیلی رفتیم اما من با دعوا رفتم) همينطوری صحبت میکردیم گفت من اصلا دعوا نمیکنم همیشه چیزای کوچیک میخرم براشون میگم اینو دیدم برات خریدم یا خوراکی یا شام مهمون میکنم یا بیرون رفتنی من چیزی رو حساب میکنم و خونه مون کمکی میاد میگم مامان من نمیتونم کمک کنم اما مثلا دستمزد کمکی رو من میدم و اینطوری در حقیقت گول میزنم 😂

اونا هم به خاطر این کارای من تو معذوریت قرار میگیرن موافق هم نباشن زیاد مشخص نمیکنن

واقعا اینا سیاست‌ یا گول زدن؟

لطفا بچسبید به اصل ماجرا نگید چرا تنها مسافرت میری من نزدیک ۳۰ سالمه دختر ۱۵ ساده‌ نیستم

نمیتونم منتظر بمونم اسم متاهل بخوره روم تا بتونم برم مسافرت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این سیاست نیست ، گول زدن هم نمیدونم اما رسما هر دفعه دروغ میگی خب! 

دیگه نمیتونن به حرفات اعتماد کنن اونا! این زمینه ساز مشکلات بدتری میتونه باشه تو آینده!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

حس میکنم کار درست رو اون انجام میده که در حقیقت گول میزنهمن خیلی منطقی ام، میخوام قانع شون کنم! تو ه ...

این دوستتون شبیه هنری کسینجره

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

این سیاست نیست ، گول زدن هم نمیدونم اما رسما هر دفعه دروغ میگی خب! دیگه نمیتونن به حرفات اعتماد کنن ...

نه دروغ نمیگه

منم دروغ نمیگم

اونم کار خودشو میکنه

منم

اما اون در آرامش خاطر

واقعا نتیجه‌ای هم نداره نه اینا قانع میشن نه من کوتاه میام فقط تنش و اعصاب خردی و تپش قلب و فشار خو ...

آره دقیقا

بعضیا کلا خیلی زرنگ و باسیاست هستند خوش به حالشون

تا می تونی از این دوستت سیاست یاد بگیر

نه دروغ نمیگهمنم دروغ نمیگماونم کار خودشو میکنهمنماما اون در آرامش خاطر

خر کردن بقیه اسمش سیاست نیست

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌