2777
2789
عنوان

کارمند بانک‌اگه هست میشه بیاد

87 بازدید | 22 پست

بعد پولم نقد بود قبل اینکه وارد باتک بشم میخواستم بیفتم داخل جدول از بس ک ترسیده بودم استرس گرفنم منطورم اینه ماشین بیفته توی جدول 

بعد من رفتم پولک به اون خساب واریز بکنم خیلی ترسیده بودم استرس گرفنه بودم شماره ملی اینامو فک کتم اشتباه نوشتم پول به حساب طرف رفنه ولی اینکه من شماره ملی اینامو اشتباه دادم خبریه ؟فردا مجددا برم به باتک بگم؟ نکنه اطلاعات اشتباه نوشتم پولم نقد بوده فک کنن دزدی کردم چ کنم یا الکی استزس گرفتم

کارمند بانک نیستم ولی از حقوقی ها تجربه کاریم هست ،کدملی با شماره حساب اینطور نیست فقط با کدملی واریزی صورت بگیره ،رسید ثبت شده بانکی تون هم میتونید چک کنید متوجه نشدین یکسر برین بانک حضوری ولی خیالتون راحت باشه اگ شماره حساب درست زدین 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسمت را که درست نوشتی.کدملی را با اسم و شماره حساب تطبیق میدن نگران نباش.پیامک بانک نداری چک کنی یا ...

پول رفته به حساب اون طرف اسمم بد خط نوشتم‌لصلا خوانا نیست

تازه حساب باز کردی یا از قبل حساب داشتی؟

ببین پولم نقد بود بردم یه فرم داد کدملی اسم اینا بنویسم با شپاره خساب اینا از بس ترسیده بودم میخواستم بیفتم جدول هول شدم شماره ملی اشتباه نوشتم اسمم بدخط نوشتم اومدم خونه متوجه شدم

یعنی کدملی فقط قبوله ؟

نه هم کدملی هم شماره حسابی ک واسه انتقال دادی، رسید بانکی تون نگاه کنید کامل رفرش شده 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
شماره حساب اونی ک پول بزنم به حسابش

من مطمئنم اشتباه نشده.حالا بهش فکر نکن تا صبح اذیت میشی فردا اول وقت برو پیگیری کن.نمیتونی از طرف که به حسابش واریز کردی بپرسی ببینی به حسابش اومده یانه

من مطمئنم اشتباه نشده.حالا بهش فکر نکن تا صبح اذیت میشی فردا اول وقت برو پیگیری کن.نمیتونی از طرف که ...

به حسابش رفنه پول حس میکنم مثلا برای خودم‌مشکل ساز بشه بعدا بگن من اینجوری الکی اسم و شماره دادم

به حسابش رفنه پول حس میکنم مثلا برای خودم‌مشکل ساز بشه بعدا بگن من اینجوری الکی اسم و شماره دادم

نه خیالت راحت الان فهمیدم موضوع چیه.همین که پول تو حساب طرف نشسته کافیه.اون برگه که شما پر کردی بایگانی نمیشه خیالت راحت 

نه خیالت راحت الان فهمیدم موضوع چیه.همین که پول تو حساب طرف نشسته کافیه.اون برگه که شما پر کردی بایگ ...

مطمنی خبری نیست اخه میترسم بگن من دزدی کردم ک نقدی بردم اسممو کدملیمم اشتباه دادم