2777
2789
عنوان

شده تا حالا توی خونتون لباس گم شه❓️❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 27 پست

معمولاً خودم حواسم نبوده بعداً پشت کمد پیدا کردم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جدی میگی؟ی لحظه به ذهنم رسید گاهی میگم نکنه از روی بند رخت گم شده یهویی

یه روسری گره بزن موقع گره زدن بگو گره زدم بخت دختر شاه پریون تا وقتی شلوارم بشه پیدا تو خونه هم بلند بگو شلوارم رو بیارید ما هربار اینکار رو میکنیم پیدا میشه 

https://daigo.ir/secret/91207392176                  هر حرفی داری بزن سرتا گوشم🤍🐮

ی شومیز داشتم کلا شاید ۲بار پوشیده باشم گم شد کلا هیچجا نیست الان ۲ساله ک پیداش نکردم خونه خودم ک نبود حتی خونه مادرم و مادرشوهرمم گشتم هیچجا نبود 

الانم نزدیکه چندماهه ی روسری ک همیشه تو کشو بود دیگه نیست یعنی چندماهه پیدا نشد مطمئنم خونه تو کشو بود اما نیست 

منم قراموش نکردم اما زیاد درگیر نمیشم ک فکر کنم چیشدن

وای عکس کاربری چ ترسناکه 😓

بابا جوکر فیلم جوخه انتحاره 😂😂😂 ابروهاشو تراشیده ترسناک شده 

بچم خیلی‌ ناز و لطیفه اینجا شخصیتش یکم روانی بود نیاز داشت ترسناک باشه

حالا عکسای خوشگلشو پیدا کنم میذارم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بیشتر ببینید
تنها چیزی که دیگ شک دارم همینه ولی آخه بقیه لباس هارو چرا نبرده ؟🫠

شاید این گیره نداشته 

من یه بار لحاف و شستم انداختم رو بند. دو تا گیره زدم.

رفتم خونه مامانم اینا. شب اومدم دیدم نیست!

همه جارو گشتم . از طبقه ۶ نگا کردم حیاط همسایه ندیدم. به همسایه رفتم. گفتن چیزی نمی‌بینیم تو حیاط 

فرداش که هوا روشن شد ، دیدم رو درخت حیاط کناریه 😁

قیافه واقعیش اینطوریه اصلأ ترسناک نیست 

اونجا به خاطر گریم زشت شده بود 

بیشتر ببینید