2777
2789
نیومدن؟

اومدن و رفتن

تازه ساعت ۱۱ رفتم خونم

شام هم نداشتم😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا چقدر سخت 🤦‍♀️ شوهر و بچتون خودشون یه چی سفارش میدادن میخوردن

دیگه این برنامه هر روزمه

باید قبل از رفتنم کارای شام و انجام بدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ای بدبختی

دیگه خونه بزرگترا همینه ...

هی

ببین الان واسه من شاید یکم سخت باشه اما قطعا چند سال دیگه حسرت همین روزا رو میخورم

کلا این خصلت ادماست که هیچوقت شرایط حال براشون جذاب نیست

ببین الان واسه من شاید یکم سخت باشه اما قطعا چند سال دیگه حسرت همین روزا رو میخورمکلا این خصلت ادماس ...

منم حسرت روزایی رو میخورم ک چقد بی وقفه حالم خوب بود و از شکست عشقی و اینا هیچی نمیدونستم الان ک بزرگ شدم میفهمم چقد سخته بزرگ شدن الانم فقط بخاطر رسیدن ب هدفم سر پام و گرنه تا الان بخاطر مشکلات زندگیم خدکشی کرده بودم:)

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️

منم حسرت روزایی رو میخورم ک چقد بی وقفه حالم خوب بود و از شکست عشقی و اینا هیچی نمیدونستم الان ک بزر ...

عزیزم لحظه لحظه زندگی درسه برامون که همینا میشه تجربه...امیدوارم بتونی ب هدفای زندگیت برسی و موفق باشی

عزیزم لحظه لحظه زندگی درسه برامون که همینا میشه تجربه...امیدوارم بتونی ب هدفای زندگیت برسی و موفق با ...

من هدفم بازیگریه . نمیدونم باید از کجا شرو کنم شهرمون چرته امکانات نداره استعداا حیلی دارم بخاطر همین نوضوع شکست عشقی صد باره تو دوزادهم گیر کردن هی تجدید میشم خرداد من میخام برم تجدیدی پاس کنم اسن بدبخت شدم

من هدفم بازیگریه . نمیدونم باید از کجا شرو کنم شهرمون چرته امکانات نداره استعداا حیلی دارم بخاطر همی ...

به هدفت فکر کن و خودتو نباز

وقتی خودتو قبول داری و مستعد این هنرسخت هستی پس باید حسابی تلاش کنی و اینو بدون هنرمند از دل همین شهرای کوچیک به شهرت میرسم

اگه بتونی بیای تهران و کلاسای بازیگری رو دوره ببینی عالیه

به هدفت فکر کن و خودتو نبازوقتی خودتو قبول داری و مستعد این هنرسخت هستی پس باید حسابی تلاش کنی و این ...

فعلا باید این دیپلمی ک ی سال توش گیر کردم رو بگیرم و بعدش شروع کنم برای کار های بازیگری ابجی برام دعا کن همه چیزم درست شه بتونم این دیپلم رو بگیرم بخدا بخاطز موضوع عشق و عاشقی خودمو سر کار گذاشتم هر دفعه تجدیدی پاس میکردم هی تجدید میشدم فک کن اینهمه تلاش نیکردم ی دونه قبول میشدم الان سه تا مونده باید خرداد پاسشون کنم سه تارو

فعلا باید این دیپلمی ک ی سال توش گیر کردم رو بگیرم و بعدش شروع کنم برای کار های بازیگری ابجی برام دع ...

موفق میشی دخترم فقط باید خودتو پیدا کنی و تو اوج ببینی 

برنامه ریزی کن و این واحد‌های افتاده رو پاس کن و دیپلمتو بگیر....امیدوارم خدا واسه شما و همه جوونا بهترین رو بخواد