2777
2789
عنوان

میخواد پولای عیدیمو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 25 پست
حالا مگه عیدیت چقدر بوده؟

۷۰۰ تومن

همه رو هم خاله عمه دایی عمو خودم دادن

مامان بابا هم ۲‌به من ۲ به اون

مامان اونو۲۰۰ تومن تو پاکت کرد بهمون داد

سریع ازم گ فت

سال اولمون خب

عه خوشبحالتاین فقط چون من شاغل نیستم مثل آشغال باهات بخود میکنه

ربطی به شاغل یابی شغل بودنت نداره  اخلاق همسرت همینه اگرشاغلم بودی همه حقوقت میگرفت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یاخدا این دیگه کیه... پس شما برا انجام هرکاری ازش پول بگیر.. مثلا چای خواست بگو اینقد میشه شام درست ...

همینجوری که هیچی ازش نمیخوام بخدا بهم میگه

توضعف پول داری

حای بهشگفتم پولو برات کادو تولدت میخوام

تولدش نزدیک

گفت تو عیدیو ب ه تولدت پیشکش

از مهمونی ا برم مستقیم عیدیمو میدم بهش

تولدم فوقش یه گل براش بگیرم

میخواستم کلی تدارک ببینم براش

همش فکر میکنه من کسیم که دنبال پولشم

بهم میگه خاک برسرت ضعف پول داری

چون هیچ وقت بهم پول نمیده میخام گوجه خیار بخرم میگم پول بده

واسه همین میگم ضعف پول داری

همینجوری که هیچی ازش نمیخوام بخدا بهم میگهتوضعف پول داریحای بهشگفتم پولو برات کادو تولدت میخوامتولدش ...

مشخصه خودش ضعف پول داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
ربطی به شاغل یابی شغل بودنت نداره اخلاق همسرت همینه اگرشاغلم بودی همه حقوقت میگرفت

الازم میگه شاغل بشی حقوقت من مدیریت میکنم

همش فکر میکنه ولخرجی 

درصورتی که تا الان از همون پولی که اصلا بهم هیچی نمیده ۲ میلیون پس اندازه کردم اونم ۲۰ تومنی ۵۰ تومنی جمع کردم

همینجوری که هیچی ازش نمیخوام بخدا بهم میگهتوضعف پول داریحای بهشگفتم پولو برات کادو تولدت میخوامتولدش ...

هروقت گفت پول عیدی رو بده بگو ضعف پول داری. خسیسه خسیس. برا گوجه خیار پول میخای نمیده میگه ضعف پول داری بگو نه شوهرم  ضعف پول داره چون خسیسه

هروقت گفت پول عیدی رو بده بگو ضعف پول داری. خسیسه خسیس. برا گوجه خیار پول میخای نمیده میگه ضعف پول د ...

الان بریم خونه بهش میگم پولمو بزار فکر کنه گدا خودشه

الهی بمیری

الان تو مهمونی یه جوری داره برخورد میکنه همه میگن خوشبحال من

چی میگی جدی

نه بابا

چون مبگی نگید باهاش برخورد کن گفتم.

کم کم باهاش صحبت کن بگو زشته این برخوردا.

ولی خودت گوشه ذهنت باشه این ازون مرداس که نمیخواد هزارتومن اضافی تو کیفت باشه.

الان اسنپ بگیر بزار فک کنه خرج شد پولات.

حتما درآینده پس انداز داشته باش ولی نفهمه بهتره.