یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شیر و لبنیات، بستری میشن برای بیشتر شدن عفونت و باکتری... نخوره بهتره. بجاش اب و عسل و لیمو بده. سوپ پر پیاز
روی اب جوش حلقه های پیاز و سیر بریزین و بخور بدین باهاش. بشدت برای پاکسازی گلو و مجاری تنفسی خوبه
ان شاءالله بهتر بشن
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
سلام خانما مهمون دارم کمک.از این پودرهای گودمرنیگ ۳ در۱ دارم.تو آبجوش چقد شکر و چقد پودر بریزم؟قاشق ...
عزیزم بزن توی نت.... روی خود بسته ش ننوشته؟
قاشق بزار کنار فنجون. شکر هم نریز شاید کسی دوست نداشته باشه. شکر توی ظرف بزار. هرکس خواست خودش، بریزه هرچقدر خواست
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .