2777
2789
عنوان

شما جای من بودین ❌این خواستگارو قبول میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 87 پست
اره بنظر منم عجیبه که قبول کردن میدونی مامان من بعضی وقتا به شوخی میگه بریم ی دختر پایین تر از خودمو ...

هردو حالت امکان داره

ففط حرفم اینه هول نشه و سعی کنه طرفو بشناسه

این حرفم مال اسی نیست کلی میگم.همه ی اینایی که میگن خواستگار داریم اولش میگن خونه داره فلان داره این ...

شما کسی رو نمیشناسی سنتیه 

از چه فیل تری ردش میکنی 

معلومه یک خانواده 

دوم‌اوشاع مالی اخلاقو بابد شناخت 

نمیشه هرکی میاد راه بدی بشناسیش از یه فیل تر اولیه ای باید ردش کنی 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره بنظر منم عجیبه که قبول کردن میدونی مامان من بعضی وقتا به شوخی میگه بریم ی دختر پایین تر از خودمو ...

عزیزم خانوادشون که خودش انتخاب نکرده سطح و لوله هم مربوط به خودشه که بنظرم چیزی کم نداره

من خواستگارایی ک حداقل چیزایی میخواستمو نداشتن رد میکردمادم پولدار کم نیسولی قرار هم نیس از هول حلیم ...

پس شعار ندیم پول مهم نیست. یک آدم در جایگاه کارگر یا در جایگاه طلا فروش بیاد خواستگاری قطعا دیدگاه همه ی ما بهش فرق میکنه حتی خودم 

اوکی ولی واژه سر تر اصلا واژه مناسبی نیستمعمولا برای تحقیر به کار میره

بله درسته

چون استارتر راجبه شرایط پسره تحقیرآمیز صحبت کرد اینجوری گفتم 

درسته دختر خانم هم پرتلاش و موفقه ولی  واقعا هم شرایط پسر بهتر از دختر خانمه

پس شعار ندیم پول مهم نیست. یک آدم در جایگاه کارگر یا در جایگاه طلا فروش بیاد خواستگاری قطعا دیدگاه ه ...

کی گفت مهم نیس؟

اتفاقا مهمه

ولی نه اینکه مثل دخترای ۱۷_۱۸ساله از ذوق پول چشم بسته بله بگیم

شما کسی رو نمیشناسی سنتیه از چه فیل تری ردش میکنی معلومه یک خانواده دوم‌اوشاع مالی اخلاقو بابد شناخت ...

ندیدی اینایی که میگن ما شش سال دوست بودیم ولی بعد ازدواج اخلاقش عوض شد؟شما سنتی آشنا شدی.قرار نیست سنتی ازدواج کنی الان مثل قدیم نیست که ندیده برن سر سفره عقد کلاس مشاوره میرن و کلی با هم دوران آشنایی دارن

ممنون ازت

اصلا خودتو دست کم نگیر 

مگه تقصیر توعه پدرمادرت جدا شدن؟ اصلا مگه چیز بدیه جدا شدن؟

دوتا ادم باهم نساختن جدا شدن 

یا اعتیاد عموت به تو چه ارتباطی داره؟

قشنگ همه چیو بسنج که متاهلی راحتی داشته باشی

کاربری سال1399:)
عزیزم خانوادشون که خودش انتخاب نکرده سطح و لوله هم مربوط به خودشه که بنظرم چیزی کم نداره

اخه خیلییییی تفاوت هس دایی اون شهردار عمو کارخانه دار ، عموهای این معتاد 

ازدواج پیوند بین خانواده ها هم هس 

الان مثلا عروسی بگیرن سمت عروس با سمت دوماد تفاوت از زمین تا اسمان میشه، همین سوژه ی اختلاف میتونه بشه 

دارم ب این فک میکنم که شاید تاپیک خالی بندی باشه ...

ایشالا ک خیره نباید از هول حلیم افتاد تو دیگ 

اخه خیلییییی تفاوت هس دایی اون شهردار عمو کارخانه دار ، عموهای این معتاد ازدواج پیوند بین خانواده ها ...

تو تاپیکای قبلیم هست که چقدر نگران تفاوت خانواده ها بودم 

یکم که آشنا شدم دیدم اینا کلا از خداشونه دارن هر راهی رو میرن تا من قبول کنم 

اصلا چند ماه بود پیش قدم نمیشدن چون فکر میکردن جواب رد میشنون 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
این حرفم مال اسی نیست کلی میگم.همه ی اینایی که میگن خواستگار داریم اولش میگن خونه داره فلان داره این ...

اره اصلا قد و چهره و قیافه و اینا رو توجه نمیکنن فقط پول 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

تو تاپیکای قبلیم هست که چقدر نگران تفاوت خانواده ها بودم یکم که آشنا شدم دیدم اینا کلا از خداشونه دا ...

پیامی ک ریپلای ت نوشتم از زندکی خاله م رو بخون 

بچه اولشو دوسال اول ازش گرفتن

بچه دومشو مجبورش کردن تا دوسال فقط بهش شیر بده 

قبل از ازدواج هم انقدددد باهاش مهربون بودن 

تازه ویز خاصیم نبود خانواده شون. 

حتما مشاور برو تحقیق بیشتر بکن رفت و آمد بیشتر توجه ب جزییات و از روی این چیزا اعتماد نکن 

تو تاپیکای قبلیم هست که چقدر نگران تفاوت خانواده ها بودم یکم که آشنا شدم دیدم اینا کلا از خداشونه دا ...

چرا فک میکردن جواب نه میشنون؟ اصولا خانواده های پسر خیلی خودشونو بالا میبینن، ایشونم که شرایطش اوکی بوده، از چی میترسیدن؟؟!