2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم همه فکرمیکنن من خیلی لاغر و باریک و خوش اندامم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 49 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عشقم این و از منی که هم لاغر و خوش اندام هم خیلی چاق و بدهیکل گوش کن 

برای خودت زندگی کن 

هرجور که باشی باز ازت ایراد میگیرن 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
بیشتر ببینید

وایی تو همونی نیستی که 40 کیلو بودی بعد شدی 57

یادش بخیر من از راهنمایی خواستم برای چاق شدن گفتی پود کلاوژن وووو من هننوزم چاق نشدم جون تلاش نکردم 

راستی تو مگه نگفتی حین چاق شدن سینه هم بزرگ شدن؟ ینی بزگ نشد؟

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

من خودمم همین حدودام بابا 😂😂🤣 کلی پرسیدم می‌خوام بدونم چطوری وزن اضافه کرده

به من گفته بود که کالریشو برده بالا پودر کلاژن و پرئتین و کربوهیدرات هم خورده تو یکی از تاپیک هاش هم هست فک کنم برو ببین

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

مرسی عزیزم ❤️ ما خودت چاق شدی ؟

اره من دو سه کیلو رفتم بالا ول کردم به خاطر پوست که جوش میزد کلا بدنم زود به غدا واکنش میده تصمیم گرفتم پولامو جمع کنم همزمان باشگاه هم برم

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچه

خانوما ما یه گروه زدیم داریم همگی. مون باهم وزنمو نو کم میکنیم. با روش کالری شماری. خیلی اسونه و کنارهم اصلا سختی رواحساس نمیکنیم. هرکی یک درصد فکرمیکنه. نمیتونه بیاد باهم لاغرکنیم تلگرام این ایدیمه. faez789پیام بزارید اد میکنم🥰💪🏻

من+نی نی+باباش=❤

عزیزم الان جوونی سنت میره بالا مشکلات گوارشی میگیریاکلیه هات مشکل پیدا میکنه بهم چسبیدگی روده میگیری ...

😐💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

رفتی دکتر؟

من ۴۶ کیلو بودم  همسایه ها فکر میکردن مادرم بهم غذا نمیده

رفتم دکتر غدد دارو داد وزنم اوکی شد

ده سال پیش

الان مدتیه رفتم دکتر تغذیه رژیم لاغری بگیرم الان ۶۳ کیلو شدم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

ول کن بابا مگ دنیا چ ارزشی داره ک برا نگاه بقیه خودتو عذاب میدی . از راه درستش پیش برو ورزش کن رژیم بگیر . 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....