2777
2789
عنوان

ببینید خاستگارم چی بهم گفت😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1135 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنویس.زیر گوسفندا رو تمیز کردن ارحجیت داره به زیر یک سقف با شما بودن.خوشحالم که جوابم «نه» بوده

تازه گفت پشیمون میشی که نه گفتی

لطفا برای حاجت رواییم یک صلوات بفرستین🥺❤️

والا شرایطش خوب بود فقط دلم باهاش نبود دو دل بودم نه بگم ولی گفتم الانم بابام ناراحته ک نه گفتم

بلاخره دید از بالا به پایین نسبت بهتون داشته خوب شد ردش کردی ولی حتما یه چیزی دیدی ازش که دلت رضا نبود

بعد یک ماه منتظر گذاشتن و جواب نه دادن به نظرم خودتم بیشعوری کردینمیخواستی زودتر میگفتی نه

خب بابام گبته بود تحقیق میکنم بعد جواب میدیم ولی خب تا الان دوبار نه گفته بودیم ولی خودش صبر کرد

بعد یک ماه منتظر گذاشتن و جواب نه دادن به نظرم خودتم بیشعوری کردینمیخواستی زودتر میگفتی نه

حرف یه عمر زندگیه باید تحقیق کرد و جواب داد عزیزم مگه قرارع لباس بخریم تنمون کنیم ک بریم بخریم و برگردیم 

باید تحقیق کرد 

وای حالا باهاش جواب منفی یا مثبت میدی ؟؟زندگی روستایی خیلی سخته اصلا امکانات نداره روستا؟؟ولی هواش خ ...

جواب منفی دادم

ببین من از روستا هم خاستگار و قصد داشتن کوچ کونن تهران ولی جواب منفی دادم معیارم کلا روستا و شهر نیست