2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم گوربم جفت میخوام

به بزرگترت سلام برسونُ بگو: ما بزرگتری جز خدا نمی‌شناسیم!️⚜︎ #حسبی لله ʙᴀʙʏ ɢɪʀʟ 亗  یـه زمـانی میـمرد بـرام،الـان عاشـق شـده بایـد نجاتـش بدیـم…💔 غُرورِ چِشامو مَدیونِ بُغضِ گَلومَم🥂🕸    'تو سربازی گمنام بودی... من مارشالی هستم که تاریخ را بازنویسی می‌کنم'  از #دل‍‌ب‍‌ری ک‍‌ردن‍‌ای ع‍‌ش‍‌ق‍‌ت‍‌ون پ‍‌ی‍‌ش م‍‌ن ن‍‌گ‍‌ی‍‌د م‍‌ن ع‍‌ش‍‌ق‍‌م‍‌ ک‍‌ن‍‌ارم‍‌ ن‍‌ی‍‌س #ق‍‌ل‍‌ب‍‌م‍‌ درد م‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌ره . . !😅❤️‍🩹🖤🚬  سوز برف رآ بآران ندارد.. سرعت ELX رآ هیچکس ندآرد..︽  بِرشِن ساقی حالم گنه نسخ پیک صدمم🖤🫤🍻  ب اون بچ قرتی بوگو امشو موخام مس بکنم با داشمون بیام بالاسرش😂 

منم گوربم جفت میخوام

ماده ای؟ من نرم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نه.

پرنده خیلی ترسناکه

پروانه باش شما.

خیلی بده، مثلا انگار که گیر کرده باشی و نتونی خودتو نجات بدی. انگار که تو قفسی زندانی شدی که کلید نداره و نمیتونی خودتو آزاد کنی.انگار که توی یک جای تاریک گیر کرده باشی و خودتم از تاریکی بترسی.تنها باشی و از تنهایی بترسی.انگار که خسته ای و هر چقدر بخوابی و استراحت کنی، نه تنها خستگیت تموم نمیشه، بیشتر هم میشه.کاش میشد رها میشدم...

ماده ای؟ من نرم

اومم بیا شوهرم شوو 😂

به بزرگترت سلام برسونُ بگو: ما بزرگتری جز خدا نمی‌شناسیم!️⚜︎ #حسبی لله ʙᴀʙʏ ɢɪʀʟ 亗  یـه زمـانی میـمرد بـرام،الـان عاشـق شـده بایـد نجاتـش بدیـم…💔 غُرورِ چِشامو مَدیونِ بُغضِ گَلومَم🥂🕸    'تو سربازی گمنام بودی... من مارشالی هستم که تاریخ را بازنویسی می‌کنم'  از #دل‍‌ب‍‌ری ک‍‌ردن‍‌ای ع‍‌ش‍‌ق‍‌ت‍‌ون پ‍‌ی‍‌ش م‍‌ن ن‍‌گ‍‌ی‍‌د م‍‌ن ع‍‌ش‍‌ق‍‌م‍‌ ک‍‌ن‍‌ارم‍‌ ن‍‌ی‍‌س #ق‍‌ل‍‌ب‍‌م‍‌ درد م‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌ره . . !😅❤️‍🩹🖤🚬  سوز برف رآ بآران ندارد.. سرعت ELX رآ هیچکس ندآرد..︽  بِرشِن ساقی حالم گنه نسخ پیک صدمم🖤🫤🍻  ب اون بچ قرتی بوگو امشو موخام مس بکنم با داشمون بیام بالاسرش😂 

میو میو کنی خودش پیداش میشه😂

میووععععع

پیدا شد که دیدی😉😂

کوششش😂