2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون لحظه ای ک این کارو کردم خام حرفاش شده بودممیگفت قصدش جدن ازدواجه!قسم خورد ک این همه راهو میاد (ا ...

یچیزی بگم فکته پسری که طرفو بخواد واقعا عاشق باشه و اونو زن آیندش ببینه هیچوقت تو دوران دوستی و اینا ازش درخواست بدی نداره

اونحا که این درخواسترو بهت داد باید شک میکردی دیگ

سنت هم کم نبوده آخه که خام حرفای بچه گونه ی پسربچه شدیمتاسفم

حرفاش بچه گونه نبود

نمیدونم

شایدم بود

فقط میدونم علاقه ای ک بهش داشتم اون لحظه چشمامو کور کرده بود

اون لحظه ای ک این کارو کردم خام حرفاش شده بودممیگفت قصدش جدن ازدواجه!قسم خورد ک این همه راهو میاد (ا ...

من تو عقد بودم شوهرم میگفت ما که مال هم شدیم اسمامون تو شناسممونه هرکاری کرد خر نشدم بعد تو به رل اعتماد کردی چون دوساعت راه میاد؟😂

یچیزی بگم فکته پسری که طرفو بخواد واقعا عاشق باشه و اونو زن آیندش ببینه هیچوقت تو دوران دوستی و اینا ...

اخه از دوستامم بوده ک موقع نامزدی یا موقع دوستی رابطه داشتن بعد ازدواج کردن

البته پسره واقعاااا عاشقش بود واقعاا

من تو عقد بودم شوهرم میگفت ما که مال هم شدیم اسمامون تو شناسممونه هرکاری کرد خر نشدم بعد تو به رل اع ...

دیگه ادما فرق دارن 

نمیشه هم دیگه رو مقایسه کنیم

شاید توام تو موقعیت من بودی اون تصورات و خیالات منو داشتی تصمیمی ک من میگرفتمو میگرفتی

البته شاید🤷‍♀️