ببین زیاد بوده ولی یه موردی که یاد گرفته بودن شماره تلفن ادمایی که باهاشون رودربایستی داشتم رو گیر می اوردن ابروریزی راه مینداختن فرض کن ادمای مهم و سطح بالا
ولی همیشه خودشون حامی حقوق ادمای خراب و سطح پایین بودن
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بله از دوستی که گرفتار بود ومن کمکش کردم اومد خونمون طلاهامو دزدید خدا ازش نگذره هر روز خدا نفرینم پشت سرش هست
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
منم دقیقا مثل خودتم از پدر و مادرم بگیر تا خاهرا و برادرم ضربه خیلی خیلی شدیدی خوردم در حدی ک پدر و مادرم ک فوت کردن ولی با خواهر کوچیکه 3 ساله قطع رابطم با برادر بزرگمم 5 ماه قطع رابطه کردم فقط خواهر بزرگم مونده ک اونم هی داره چپ و راست بهم نیش میزنع همین امروز و فردا هاست ک اینم بندازم تو سطل اشغال زندگیم و بره بقل دسته اون دو تای دیگه ....