2777
2789
چند سال ؟ چ رشته ای

سه ترم 

معماری 

هزینش زیاد بود آنقدر میگفتن خرجت زیاده یا میرفتم دانشگاه همش میپرسیدن با فلان پسر حرف نزنی خراب نشی منم خسته شدم گفتم ادامه ندم 

البته به درس هم علاقه ای نداشتم 

من قبلا میگفتم خواستگار نمیخواد بیاد خونه ولی الان هر خواستگاری بیاد به مامانم میگم بزار بیان شاید ز ...

من بهشون گفتم زیر ۲۱.۲۲ اصلا به چیزی فکر نمیکنم

ولی احتمالا اونا تا زیر ۲۴.۲۵ به چیزی فکر نمیکنن😐 معتقدن من هنوز بچه م 

چون کار خونه هم زیاد انجام نمیدم ب نسبت خواهرم ک کوچیکتر منه 

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سه ترم معماری هزینش زیاد بود آنقدر میگفتن خرجت زیاده یا میرفتم دانشگاه همش میپرسیدن با فلان پسر حرف ...

کاش میخوندی دولتی میرفتی دانشگاه 

تو خونه موندن عذابه

خلیج فارس همیشه فارسه❤🤍💚

دانشگاه سه ترم رفتم ادامه ندادم

خونوادت نزاشتن یا خودت نرفتی

برای مستقل شدن به تحصیلات احتیاج داری

زنگ بزن اموزش دانشگاه ببینم چطور میشه ادامه بدی . احتمالا باید کنکور بدی

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

خونوادت نزاشتن یا خودت نرفتیبرای مستقل شدن به تحصیلات احتیاج داریزنگ بزن اموزش دانشگاه ببینم چطور می ...

هم خودم به درس علاقه نداشتم هم اونا اذیتم میکردن چون یه شهر دیگه بودم هزینش خیلی زیاد بود 

سه ترم معماری هزینش زیاد بود آنقدر میگفتن خرجت زیاده یا میرفتم دانشگاه همش میپرسیدن با فلان پسر حرف ...

خب بگن

تو بخاطر آینده‌ت باید تحمل کنی یه گوش در باشه یه گوش دروازه

با این کارت با اونا برخورد و لج نکردی با خودت و آینده‌ت لج کردی

هر چند که میدونم تحمل حرف ها هم سخته