2777
2789
عنوان

بچها اگه شوهرتون با یه اسم دیگه صداتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 80 پست
دختره شب عروسیمون خیلی کرم ریخت اومد به شوهرم تبریک گفت و باسنش کرد رو به من و چرخید فامیل شوهرمه با ...

خوب این خیلی خوبه که 😂

یعنی بهت حسودیش میشه

این یعنی شما رو از خودش بالاتر میبینه

از این دید بهش نگاه کن بهش لبخند بزن تا بهش بفهمونی اصلا رفتارش باعث بهم ریختگی تو نشده

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسم ترکیه معنیشم آهوعه میگه مارالمبا خودم میگم تمرکزش رو معنیشه زیباو آهو..ولی دوستم تعبیر جدیدی دار ...

اگه شوهرت تورکه این طبیعیه ما مارال و جیران و جیار میگیم مثل خوشکلم و عسلم و نازم که فارسا میگن..

مارال و جیران هم همون آهوعه

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیشتر ببینید
همون فکر خودت درسته خیالت راحت مخصوصاً اگر ترک هستید

من نه

ولی همسرم شون تبریز زندگی کردن چندین سال

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلال جدیدی رو که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

اسم ترکیه معنیشم آهوعه میگه مارالمبا خودم میگم تمرکزش رو معنیشه زیباو آهو..ولی دوستم تعبیر جدیدی دار ...

وا 

شوهر منم میگه 

و واقعا منظور اهوعه 

اون دوستت نیست 

زن آینده شوهرته 

قطع ارتباط کن با همچین دوستی

اردبیل مارالی🥲✨️

منم همون معنی زیبا بودن به ذهنم اومد به همین خاطر صداتون میکنه.

اکثرا هم حسم درسته.

بنظرم خیلی قشنگه یکی به همسرش بگه مارالم😍 کیف کن از شنیدنش عزیزم. افکار بد رو از خودت دور کن

ن ما تورک ها هم وقتی کسی خوشگل باشه میگم مارالا باخ یا جیران کیمیدی

جدی همه تون همینجورید؟

چه ذوقی کردم😂😑

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلال جدیدی رو که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

منم همون معنی زیبا بودن به ذهنم اومد به همین خاطر صداتون میکنه.اکثرا هم حسم درسته.بنظرم خیلی قشنگه ی ...

ممنوووون از حس مثبتی که دادی قربونت برم

حتما همین کارو میکنم💗🙏🏻

جدیچرا

چون اگر منظورش آهو بود

جور دیگه می تونس بیان کنه

مثلا توی جمله

ولی کلمه اونم یه اسم دخترونه...

تازه شم

آهو بیشتر به غزال معروفه

ببخشید اسی

ولی خودتو گول نزن

مگر اینکه...

شوهرت ترک باشه

و توی فرهنگشون از کلمه ی مارال برای آهو بکار ببرن

تعبیر دوستت صحیحه

ما تورک ها از کلمه مارال و جیران روزی صد بار برا خوشکلا استفاده میکنیم

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیشتر ببینید

دوستتون توهم توطئه دارن 

مارال یعنی آهو زیبا 

و.... 

دل خودتونو بد نکنین 

مثلا همسر من زیاد لقب میدن جیگر گلی و..... 

یعنی با خودم بگم قبلا به کسی دیگه گفتن؟ 

نه والا 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید