2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد بره خرید خدا بخیر بگذرونه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 45 پست
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

فداتشم ممنون صد برابر برگرده به خودتون 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

چند سال قبل مادرم باردار بودن و دم عیدی یچه سقط شد و ایشون بستری شدن چون حالشون هم بد بود... تو اون حال نگران خرید عید ما بود و به بابام سپردن ببرنم حتما خرید.. من و بابا هم رفتیم.. جاتون خالی کل حقوق یک ماه رو دادیم یه کیف برا مامان خریدیم یه کیف برا من😂😂 پول واسه هیچی نموند شانس اوردیم مامان پس انداز داشت و اجیل و شیرینی و ... تونستیم بگیریم ولی دیگه خرید رو اجازه نداد گفت خودم خوب میشم بعد عید میریم خرید 😂😂 

هنوزم اون دو تا کیف بعد ۲۰ سال هست و هنوز هم من و مادرم استفاده میکنیم ازشون😂😂 حتی یه خط برنداشتن.عین روز اولشونه. مادرم همیشه کیفشو که برمیداره میگه من هیچ وقت تو عمرم شما پدر و دختر رو نمیذارم تنها برید خرید😂 و خیلی هم اون کیف رو دوست داره با اینکه وقتی خریدیمش کلی غر زد😂😂😂

عیب نداره بذار بخرن .. عوضش یه جنسی میگیرن ۲۰ سال بعد هم عین روز اولش باشه😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با مامانم میرفتم خرید لباسایی که ته مغازه مال ده سال پیش بپدن مامانم ورمیداشت میگفت این عالیه دختر باید سنگین لباس بپوشه

خدا شاهده خود فروشنده تعجب میکرد از انتخاب این لباس😐

اما با بابام میرفتم لباسای مود روز رنگی اکسسوری و.... عالی اصلا😂🤝🏻

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

من جات باشم هرچی بخره  خوشحال میشم اگه سلیقه ی تو نبود ..بازم بگو خوبه خوشگله ...اگه همیشه خودت میرفتی یبارم بزار پدر ،دختری کیفش و بکنن ...به هر حال اون هر چی هم بخره با سلیقه ی دخترت میخره ..تحویلش بگیر ..یهو نگی این چیه خریدی ...

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
تصورشم مسخرست شوهرم برا بچه هام خرید کنه چون‌میدونم گند میزنن 😑😂

یبارم بهش اعتماد کن ..یبارم بزار بچه ت با سلیقه پدرش خریدکنن ..خاطره خوب میشه براشون 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید
امیدوارم بتونم😂❤

حتما میتونی..همیشه خوشحالی بهترین چیز تو دنیا ..حتما اونا برگردن خیلی خوشحالن وخوشحالیشون برای تو بهترین حس دنیاست ...بیخیال عزیزم ..تنتون سلامت ..

بیشتر ببینید
فداتشم گلم ک اینقدر مهربون و عاقلی 😍🥰کاش‌منم بتونم مث شما بشم🥰❤

مهربونی از خودته ..زنده باشی عزیزم ..خدا بچه هات و برات حفظ کنه 🙏

بیشتر ببینید