2777
2789
اخی، عشقت پایدار❤️❤️💙اومد آشتی کنه شرطی چیزی براش گذاشتی؟ بار چندم قبولش کردی؟

ممنونم مهربونم🤍

ارههه بابا بدون شرط مگه میشد😂 نمیدونم زیاد اومده بود توی این یک سال خورده ای😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه شرطی براش گذاشتی؟....چند سالتونه تو و ایشون؟

تموم اکانت های فضای مجازیش پسورد شو باید داشته باشم

و اینکه حق طلاق هم باید داشته باشم اینا رو گفته بودم

من 23 نامزدم 26

تموم اکانت های فضای مجازیش پسورد شو باید داشته باشمو اینکه حق طلاق هم باید داشته باشم اینا رو گفته ب ...

من به خواستگارم گفتم‌حق طلاق گفت بمیرم‌نمی دم....البته ما کلا ۸ ماه آشنایی داشتیم قبل خواستگاری

ممنونم مهربونم🤍ارههه بابا بدون شرط مگه میشد😂 نمیدونم زیاد اومده بود توی این یک سال خورده ای😂

ایشالا عروسیت🌹❤️❤️🌹، چجوری برگشت اومد خواستگاری نکنه؟شرط چی گذاشتی؟با کادویی چیزی برات اورد؟

ایشالا عروسیت🌹❤️❤️🌹، چجوری برگشت اومد خواستگاری نکنه؟شرط چی گذاشتی؟با کادویی چیزی برات اورد؟

ممنونم قشنگم هنوز عقد نکردیم قرار بود 16 فرودین عقد کنیم که خاله اش فوت کرد نشد 🥲💔

من به مادرم نگفته بودم کات کرده بودیم این به مادرم گفت میخوام بیام خواستگاری اینا بعد من تعجب کردم هی به مادرم میگفتم مامان مطمعنی طاها میخواد بیاد خواستگاری😅خلاصه اومدن هرچند مادرم قبول نکرد ولی باعث اشتی ما شده بود شرط ها هم یکی حق طلاق بود یکی پسورد اکانت های مجازی شو داشته باشم:)