2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به چنین

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 36 پست
تو بیست و پنج سالگی اون چ بلای سر نامادری ش آورد

کم کم بزرگ شد و قد کشید و شد مرد 

دیگه دور افتاد دست پسر داییم 

شیشه خونه رو می‌شکست 

فوحش میداد به زن باباش 

مهمون نمی‌داشت بیاد خونه 

زن باباش جرات نداشت کسی رو دعوت کنه چون میدونست آبروریزی میشه 

پسر داییم بهترین غذا ها رو سفارش میداد جلو اون میخورد 

شناسنامه و عقد نامه زن باباش رو آتیش زد

همه خواهر شوهرا رو تحریک میکرد با زن باباش بد بشن و دخالت کنند(۶ تا خاله دارم) 

و ضربه نهایی رو وقتی زد که داییم رو وادار کرد که اموالش رو بزنه به نام خودش و زن باباش تا مرز سکته رفت 

الان یه عکس قدی یک در دو متر زده وسط هال خونه داییم اینا از خودش 

میگه اینو زدم اینجا تا زن بابام هر روز نگاش کنه و عذاب بکشه 

و چون مادر نداشت و همه شاهد بودن زن بابا اذیتش کرده، همه طرفش بودن . حتی داییم 

یه روز زن باباعه با پسر داییم دعواش شد و دعوا کشید به خونه مامان بزرگم ، داییم دست زنشو گرفت و سه بار دور پسر داییم چرخوندش و گفت جای زن میاد ولی جای این پسرم رو کسی نمیتونه بگیره . 

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا

جدی گفتم اگه دوس داشتی درخواست بده توخصوصی گوش بدم بهت تاسبک شی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
مثلا لباسش کثیف میشد فوحش میدادغذا زیاد میخورد بدش میومداجازه نمی‌داد تو اتاق خواب بخوابه به مادرش ف ...

چطوری فهمیده بود غذا میخوره بدش میاد؟؟

تو اتاق نخوابه کجا بخوابه؟

کم کم بزرگ شد و قد کشید و شد مرد دیگه دور افتاد دست پسر داییم شیشه خونه رو می‌شکست فوحش میداد به زن ...

پسر شوهر من تو سن هفده سالگی

دست روم بلند کرد

فش همه جوره حتی ناموسی ب مادرم داد

تهدید به قتلمون کرده

هزار بار اینجا گفتم قرار بود خالی بشم شده بودمشما بچه شوهرت خوب و آرومه بخاطر همین منو درک نمیکنی

مطمئنی خوب وآرومه؟

باشه هرجورراحتی 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
پسر شوهر من تو سن هفده سالگیدست روم بلند کردفش همه جوره حتی ناموسی ب مادرم دادتهدید به قتلمون کرده

هیچ وقت پیگیر شدی چرا چنین کاری کرده 

تو اذیت نکردی اونو ؟؟ 

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁