پسری که از صب تا شب کار میکنه ولی درامدشو میده خونواده ش. با اینکه پدرش کارمند بازنشسته بانکه هم خونه داره و اجاره هم میگیره و برادرشم کار میکنه و درامد داره بازم درامدشو میده خونواده ش با اینکه بهش نیازی ندارن. حتی ماشینی هم که با کلی زحمت خریده خودش سوار نمیشه داده داداش سوار میشه و کیف میکنه و اکثرا هم میگه برام مهمه خونواده م هیچ کمبودی نکنن. اخه این چه وضعشه؟ از این مدل دیدین؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی ادم محترم و با شخصیتیه اما اگر برای ازدواج میپرسی افتضاحه چون این روند ادامه پیدا میکنه و از گل ...
من نمیدونم این کاراش موقتیه یا نه و نمیدونم ایا خونواده ش بهش هر چی خرج کردن موقع ازدواج برمیگردونن یا نه چون خونواده ش پولدارن فقیر نیستن. اما اگه بیشتر آشنا شم بدونم مشکل از اخلاق و خودخواهیشونه و این پسرو قربونی کردن قطعا ردشون میکنم
حالا کو گوش شنوا که بتونه از تجربه دیگران استفاده کنه ؟
هنوز که زود نمیتونم قضاوتش کنم مرحله ی آشناییم بله رو نگفتم که😅 ببینم خود خونواده ش چطورن تا خونه و ماشینو این چیزا رو نگیره و نبینم که خونواده ش کمک میکنن قبول نمیکنم با تراپیستشم باید حرف بزنم
چون از بقیه لحاظ خیلییی آدم خوبیه و تا حالا از هر چی پسر دیدم خوب بوده
اره چون اون طرف اول نمیاد همه چیو بگه طرف زبون میریزه ک ن خانوادم خوبن همشو بر میمیگردونن کمک مون م ...
یه سوال موقع آشنایی یا اوایل نامزدی هم حمایتتون میکرده؟؟ چون خیلی بهم حس حمایت گری داره انگار که بچشم مثلا غذا کم بخورم انقدررر اصرار میکنه ناراحت میشه قسم میده میگه برو زیاد بخور اگه من بودم تا خیالم نشده که زیاد خوردی ولت نمیکردم این حالا نمونه ی کوچیکشه. یا میگه که خونه رو مناطق متوسط یا بالاشهر رهن میکنه و به هیچ وجه پایین شهر نمیگیره. با شروط من برا مراسما و اینکه گفتم همه چی کامل باشه مشکلی نداره و میگه کسی که عشقم باشه براش همه کار میکنم . البته یه بارم نگفته پرتوقعی. میدونم در عمل باید ثابت بشه ها. ولی خب میگم شوهرتون زمان آشنایی نسبت به شما خسیس بوده؟