2777
2789
عنوان

معجزه برای جوش

198 بازدید | 28 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر😍 من این مدت اخیر استرس زیادی کشیدم و بخاطر استرس صورتم جوش های وحشتناکی زد و سرم و فوم ویتامین سی زدم جوشای دردناک بدتری زدم و حتی ب جرعت میتونم بگم خیلییی از ماسکای خونگی هم استفاده کردم و تاثیری ندیدم. تا اینکه دوروز پیش رفتم ی داروخونه گفتم از جوشام خسته شدم ی ضدجوش داد بهم واقعاااا معجزه کرد. من جوشام خیلی برامده و دردناک و قرمز بود الان با ی روز استفاده خداشاهده جوشام صاف شدن و فقط جاشون مونده ک گفت روی لک ها هم بزنی میرن گفتم ب شما هم بگم ببخشید طولانی شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مارکی؟

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

بیشتر ببینید

میدونم چیه 30 تومان قیمتشه   پا.  داخلش داره الان سرچش میکنم میگم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میدونم چیه 30 تومان قیمتشه پا. داخلش داره الان سرچش میکنم میگم

۳۵۰ تومنه! تازه ۱۵ میلی‌گرم هست😑💔

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

بیشتر ببینید