2777
2789
عنوان

کار چیدن سیب زمینی واسه دختر

470 بازدید | 25 پست

چون من دانشجو ام فقط تابستونا میشه برم سرکار 

این سه ماه هم فقط میشه سرکار موقت مثل خیار چیدن و سیب زمینی چیدن یا سیر پاک کردن رفت که تو دیوار آگهی می‌زارن و سرویس دارن ماهی 15هم اگه برم سه ماه 45میلیون میتونم درارم و خرج دانشگامو بدم ولی نمیدونم چیکار کنم شما چیمیگین این تنها گزینه کار کردن واسه منه

والا من بودم میرفتم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار که عار نیست برو 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

برو عزیزم اگه رشتت خوبه ارزش داره 

من برا هدفام کارگری تو خط تولیدمدکردم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بنیه بدنی میخواد عزیزم مثلا از ۶ صبح تا دو ظهر یه ساعتم‌ استراحت داره ولی درآمدش بد نیست ، اگه بدنت قویه برو خیلیا میومدن که نیاز مالی نداشتن پولشو میدادن واسه عملای زیبایی یا پس انداز و طلای خودشون

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

از نظر جسمی توانش رو داری عزیزم؟ تجربه کار کشاورزی داری؟ اگر میدونی چطوریاست و توانش رو داری برو، چه اشکالی داره. وقتی ۳۰ سال رو رد کنی می بینی چقدر تجربیات جورواجور زندگی برات ارزشمند بودن و بهت خیلی چیزا یاد دادن.