2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه برام دستبند بخر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 78 پست

خسیس نیست ‌.

ولی واقعا جفتتون رفتار اشتباهی دارید .

تو دوره آشنایی وظیفه نداره کادو بده اگه داده هم شما یا باید جبران میکردی یا کلا قبول نمیکردی.

بهتر بود قبل از اینکه آقا توقعش رو به زبون بیاره شما جبران میکردین . و اینکه ایشون به زبون میاره هم جالب نیست حتما باهاش جدی در مورد این موضوع صحبت کن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاری به پرتوقع بودنش ندارممم

چرا تو میری مغازش ، مدیرعامل ۵ تا کارخونه هم باشه وظیفشه برات وقت خالی بزاره باهات بیرون بیاد و خودش بیاد دنبالت

ایش..

راستی بابت کادوهایی که برات میخرید ، مثلا ولنتاین ، براش چیزی خریدی؟

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

اون این همه خوراکی خریده و کادو داده 

حداقل یه بار براش یه چیزی می‌گرفتی 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
به نظرم شما از اون پرو تری وقتی رابطه جدیه و اون داره برا شما خرج می‌کنه بهتر نیست شما هم جبران کنی؟ ...

همون 

تازه احساس هم کردن ک طرف خسیسه 

والا اسی شما خسیس تری یه قنویت گرفتی بدی دستش تا الان؟ 

بدبخت ب زبون اومده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دستبند هم نخر اشتباه کردم 

چون خواستگارته نه رلت 

نهایت همن غذا رو درست کن بگو بیاد ببرتت پاذکی جایی بخورین و قول بگیر شبش پیتزا ی رستوران مدنظرته ببرتت

دستبند و تو مناسبت براش بخر 

اونکه خسیس نیس متاسفانه شما خسیسی و هم پرتوقع یعنی چی دوبار کادو داده هربار خوراکی و کیک و نوشیدنی و شما تا حالا هیچ کادویی بش ندادی. یه سالاد ماکارونی هم زورت میاد براش درست کنی

کاری به پرتوقع بودنش ندارمممچرا تو میری مغازش ، مدیرعامل ۵ تا کارخونه هم باشه وظیفشه برات وقت خالی ب ...

خودش میخواد بیاد خانواده ما حساسه نمیتونم باهاش کافه برم یا سوار ماشینش بشم

همون تازه احساس هم کردن ک طرف خسیسه والا اسی شما خسیس تری یه قنویت گرفتی بدی دستش تا الان؟ بدبخت ب ز ...

دقیقااا 

دخترا از پسرا پرو تر شدن 

بیچاره پسره این همه خوراکی میخره میده این بعد پشت سرش میگه خسیس !!!

بعد جالبیش اینکه خودش یه دستبند نداده به اون بنده خدا 

این افراد دقیقا همونایین که خونه پدر خودشون آب معدنی نمیخریدن بعددالان براشون خوراکی میخرن میگن خسیس 😂😔

گفتم ذرت از بیرون بگیرم بخور گفت نه خودت درست کن دستپختتو میخوام

احیانا رگ و ریشه اصفهانی نداره؟

خیلی حرفه

اول و آخر تا حالا فکر کنم سرجمع پنج میلیون خرج کرده بعد انتظار چرم و طلا داره!

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
خودش میخواد بیاد خانواده ما حساسه نمیتونم باهاش کافه برم یا سوار ماشینش بشم

عه 

خانواده ت بهت گیر میدن ، یا اون ادم شکاکیه؟

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید