2777
2789
عنوان

کار چیدن سیب زمینی واسه دختر

195 بازدید | 15 پست

چون من دانشجو ام فقط تابستونا میشه برم سرکار 

این سه ماه هم فقط میشه سرکار موقت مثل خیار چیدن و سیب زمینی چیدن یا سیر پاک کردن رفت که تو دیوار آگهی می‌زارن و سرویس دارن ماهی 15هم اگه برم سه ماه 45میلیون میتونم درارم و خرج دانشگامو بدم ولی نمیدونم چیکار کنم شما چیمیگین این تنها گزینه کار کردن واسه منه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارکردن که خوبه ولی خب کار سختیه مخصوصا اگه تو باغ و زیرنور آفتاب باشه 

بارم اگه میدونی کار بهتر و آسونتری پیدا نمیشه برو خداپشت و پناهت انشالله برات پرخیرو برکت باشه و آینده قشنگ و ایده آلی داشته باشی مزد زحمات و خستگیاتو بگیری 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
کارکردن که خوبه ولی خب کار سختیه مخصوصا اگه تو باغ و زیرنور آفتاب باشه بارم اگه میدونی کار بهتر و آس ...

عکس پروفت چه قدر ترسناکه 

میگم تا حالا نرفتم نمی‌دونم میترسم برم بلا سرم بیارن

لباس پوشیده و رنگ روشن بپوش

دستکش نخی و نقاب آفتاب گیر با خودت ببر 

ضدآفتاب بزن و عینک آفتابی

گرما اذیت میکنه ممکنه گرما زده شی و سردرد بگیر و چون هی میشینی روی دو زانو کمرت درد بگیره

یکم خوراکی و اب خنک حتما با خودت داشته باش

نیاز دارم یه مدت از مجازی فاصله بگیرم لطفا اگر منو بجز تاپیک خودم ، تاپیکای دیگه دیدین بهم یادآوری کنین☺️🌻

عکس پروفت چه قدر ترسناکه میگم تا حالا نرفتم نمی‌دونم میترسم برم بلا سرم بیارن

واااا پیرزن به ابن گوگولی و نازی اگه بدونی جوونیاش چه هلویی بوده، در جایی گفته شده اگر زنی غرغرو باشه و سلیطه ، همسرش رو بیازارد چه زبانی و چه هرنوع دیگه در پیری اینشکلی میشه 😂

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
اون که آره داره ولی بیشترش میترسم برای اولین بار برم و به آگهی اعتماد کنم

اگه تو شهر کوچیکی از آشناها بپرس که به آشنا معرفیت کنن واسه اینکار

نیاز دارم یه مدت از مجازی فاصله بگیرم لطفا اگر منو بجز تاپیک خودم ، تاپیکای دیگه دیدین بهم یادآوری کنین☺️🌻

لباس پوشیده و رنگ روشن بپوشدستکش نخی و نقاب آفتاب گیر با خودت ببر ضدآفتاب بزن و عینک آفتابیگرما اذیت ...

عزیزم شما تا حالا سر این کار رفتین 

من تو آگهی دیوار هست می‌خوام برم میترسم برم چون دخترم بلا سرم نیارن 

عزیزم شما تا حالا سر این کار رفتین من تو آگهی دیوار هست می‌خوام برم میترسم برم چون دخترم بلا سرم نیا ...

من نرفتم ولی دیدم که مثلا چنتا خانم میان و این کار رو انجام میدن ولی حتما خودت بپوشون آفتاب سوخته نشی