2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حاملگی یه بچه بیارین خوب میشی

در آخه باید تپل بشی که یکی بیاد بگیرتت بعد نینی بیاری 

همین اول من چجوری برم مرحله سوم ، چهارم 😂

به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟!

من همیشه خدا تپل بودم یعنی اضافه وزن داشتم نه اینکه خیلی چاقالو باشم

تو بارداری خیییلی لاغر شدم و انقدر خوشگل شدم میمردم برا اونروزام. دوباره تپل شدم و بیریخت اصلا صورت و شکل الانمو دوست ندارم 

فقط عکسای اون نه ماهو میبینم و کیف میکنم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید

یه نفر رو می شناسم. 38 کیلو بود. یعنی یه مانکن تمام معنا. بلند. ظریف. موی عالی. چهره عالی.

خیلی ها از حسودی نشستن زیر پاش.

هی رفت دکتر برای چاقی. از این عطاری ها هم قرص مخمر برای چاق شدن گرفت.

خلاصه بگم. چند ساله وحشتناک چاق شده. هی رژیم و ورزش که لاغر بشه . دوباره برمیگرده. الان 90 کیلو. بعد از تعطیلات می خواهد جراحی اسلیو کنه. با چه سختی لاغر بشه. تازه نه اینکه مانکن بشه. فقط از این حالت فاجعه در بیاد

خلاصه که قدر لاغری و نعمتی که خدا بهتون رو داده بدونید.

اره واقعا قشنگ میکنه ادمو لاغری قشنگ نیس 

وقتی تپل بشی صورتت هم رو میاد و قشنگ میشه

و همه لباسی بهت میاد

اگه دلت میخاد بیشتر صورتت تاثیر بذاره و بدن کمتر قرص فت فیس و اگه میخای صورت و بدن مساوی تپل بشه فت فست.. 

من همه راه ها رو رفتم تنها این قرص کمکم کرد ک سریع الزمان تاثیر بهم بذاره و البته اصل هم گیر بیار اصلش پرچم ترکیه داره.. 

و درضمن چند سال هست استفاده میکنم اما مشکلی هم برام پیش نیومده اینکه میگن عوارض داره الکیه.. 

من چک اپ هم دادم و خداروشکر سالم هستم و مشکلی تاحالا برام پیش نیومدن

اره منم پایبن تنم فقط چربی میره بیشتر... با چی اشتهاتو بردی بالا؟🤔 تحت نظر دکتر تغذیه بودی؟ کالری ش ...

همون قرص ویتامینه.

نه متاسفانه تحت نظر دکتر نبودم. اره کالری شماری مرتب میکردم بین ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ کالریم بود. پیشنهاد نمیکنم روند خودمو چون من ریفلاکس گرفتم یهویی اینقدر می‌خوردم روزانه 

کم کم شروع کن.

قدم ۱۶۴ 

راستی گروه افزایش وزنم داریم اگه خواستی بیای

🦥🤌🏻

۴۸ کیلو بودم الان فکر کنم ۶۱ باشم

بله صورتم خیلی بهتر شده بیشتر وزن رو پایین تنه گرفت ولی خب بازو و اینا هم پر شد

دارو مصرف نکردم دکترم نرفتم

اوایل میان وعده اضافه کردم( سیب زمینی نودل ماکارونی)

بعد حذف کردم ولی غذا مو کاملللل خوردم شده ۱/۵ ساعت می‌نشستم پای سفره ولی میخوردم 

زیاد اهل خوردن هله هوله هم نیستم ( شیرینی چیپس پفک اینارو هر روز نمیخورم شاید ماهی دو سه بار)