2777
2789
عنوان

عمل بینی ارزش داره❌❌❌❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 50 پست
دختر من خواست نوبت بگیره برای ویزیت گفتن بعد از تعطیلات

دماغ ی چیز حساسه بنظرم پیش مفرد ببرین 

باز خودتون میدونید

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دماغ ی چیز حساسه بنظرم پیش مفرد ببرین باز خودتون میدونید

اسمشو کامل بگو 😂❤️

با منی که "درخت گردو" و "لاکپشت ها هم پرواز میکنند" رو دیدم از فیلم غمگین حرف نزنید ___به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟! ___بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند 🙂...رئیس قبیله سلیطه های سایت

بیشتر ببینید
دماغ ی چیز حساسه بنظرم پیش مفرد ببرین باز خودتون میدونید

شهر خودمون دکتر خوب زیاد داره دختر کوچیکم و همسرم توی شهر خودمون عمل کردن ولی دختر بزرگم میگه الی و بلا دکتر مفرد

کاربر آقا 
واقعا ارزش داره من دوهفتس عمل کردم هییچ اذیتی نداشتم ازاونی که فکرشو میکنی خیلی راحتتره

آدم با آدم فرق داره

مثلا من وسواس حساس عمل کنم د آینده میام میگم پوستم کنده شد 

ولی شما شل گرفتی خیلی سخت نگذشته 😂❤️

اسم دکترت رو بگو بی‌زحمت

با منی که "درخت گردو" و "لاکپشت ها هم پرواز میکنند" رو دیدم از فیلم غمگین حرف نزنید ___به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟! ___بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند 🙂...رئیس قبیله سلیطه های سایت

بیشتر ببینید
اره عمل‌کنروحیه نباشه هیچی‌بدرد‌نمیخوره

واقعا لعنت به این آدما 

خرج میدارم رو دستت تازه ضرر روحی هم بهت میزنن 

پس فردا برا دوران نقاهت هم باید زجر بکشه آدم 

اگه نبودن قطعات کاری با مماخ ناناس گنده ام نداشتم

بیشتر ببینید
شهر خودمون دکتر خوب زیاد داره دختر کوچیکم و همسرم توی شهر خودمون عمل کردن ولی دختر بزرگم میگه الی و ...

عالیه پیش همون ببرید پشیمون نمیشید

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آدم با آدم فرق دارهمثلا من وسواس حساس عمل کنم د آینده میام میگم پوستم کنده شد ولی شما شل گرفتی خیلی ...

ببین امپول زدن خیلی دردش بیشتره تا عمل بینی نن اصلاااا اذیت نشدم بدون تامپون بودم راحت دکتر نور بخش 

اگه یکسری آدم گاو بخاطر دماغت مسخره ات کنم باید چیکار کنیم اون موقع عمل کنیم عیب نداره؟

یعنی اون گاوها بعد عمل بینی یه چیز دیگه برا مسخره کردن پیدا نمیکنن ؟به حرف دیگران گوش نکنید در دهن مردم همیشه بازه برای قضاوت ومسخره کردن .شنونده باید عاقل باشه روی اعتماد وعزت نفستون کارکنید که همون جراحی مغز ه بهتراز جراحی بینیه یا هرعضو دیگه .ببخشید قصد جسارت ندارم ناراحت نشید